03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 18:16

5ο Ράλλυ Greece Offroad

Η 5η εκδοχή του Ράλλυ Greece Offroad, ενός διεθνούς αγώνα που γίνεται θεσμός, θα διεξαχθεί στις 1-4 Ιουνίου έχοντας ως επίκεντρο την ακριτική Φλώρινα.

Το 5ο Ράλλυ Greece Offroad διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Άτλαντας" προσμετρά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Baja Ανατολικής Ευρώπης και έχει συνολικό μήκος 900 χιλιομέτρων. Οι Ειδικές Διαδρομές του αγώνα διέρχονται από τους Νομούς  Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και το μήκος τους ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα. 

Η πόλη της Φλώρινας θα φιλοξενήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα και φέτος, έχουν αναπτυχθεί δράσεις ενίσχυσης και στήριξης Κοινωφελών Ιδρυμάτων της πόλης, με την ονομασία "Florina Charity Rally". Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, οι Εταιρείες "Mare Management" και "George Moundreas & Company S.A. - Ship Brokers" προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό για τη στήριξη των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις ανωτέρω Εταιρίες, το Ράλλυ Greece Offroad τους ανακηρύσσει σε "Επίσημους Χορηγούς" του αγώνα χωρίς περαιτέρω ανταλλάγματα. Επιπλέον, η Οργάνωση έχει έρθει σε συνεννόηση με το Δήμο Φλώρινας, ώστε όλα τα γεύματα που δε θα καταναλωθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, να συσκευάζονται άμεσα και να διανέμονται στα τοπικά ορφανοτροφεία και γηροκομεία. Ακόμη, σε συνεργασία με την Τροχαία Φλώρινας εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει σεμινάριο ασφαλούς κίνησης για πεζούς και οδηγούς. με συμμετοχή των Λυκείων της περιοχής.

Το 5ο Ράλλυ Greece Offroad θα βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).

 

Δήλωση Συμμετοχής

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 18:27