04202024Σαβ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 11:34

2η Ανάβαση Λιβαδίου: Αποτελέσματα

Στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια του διημέρου 1-2 Ιουλίου.

Η 2η Ανάβαση Λιβαδίου αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης" (Α.Ο.Θ.). Οι 29 συμμετέχοντες οδηγοί, αγωνίστηκαν με στόχο τον ταχύτερο δυνατό χρόνο σε μια διαδρομή μήκους 3,9 χιλιομέτρων, σε όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Η πολλή ζέστη δυσκόλεψε το έργο των οδηγών αλλά και τους θεατές, οι οποίοι πάντως ήταν αρκετοί. Όσον αφορά στα επιμέρους αποτελέσματα, στην Κλάση έως 1400 κ.εκ. ο Ιωάννης Ταμπακόπουλος (Peugeot 205, E9) επικράτησε του Χρήστου Βεζύρη (Peugeot 106, E9), ενώ ο τρίτος της παρέας, Παύλος Μπαξεβανάκης (Toyota Yaris, A5) εγκατέλειψε. Στην Κλάση 1401 έως 1600 κ.εκ., ταχύτερος ήταν ο Χρήστος Παρασκευάς (Suzuki Swift, E10), με τον Κώστα Αναγνωστάκη (Suzuki Swift, A6) να ακολουθεί και τον Παναγιώτη Γιουβανίδη (Citroen AX, E10) να είναι τρίτος, μόλις 0,12 δευτερόλεπτα πίσω από τον αντίπαλό του. Στην Κλάση έως 2000 κ.εκ., ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (Citroen ZX Kit Car, E11) έφτασε στην επικράτηση σημειώνοντας ταυτόχρονα τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με τον Αλέκο Αβραμίδη (Renault Clio, A7) να ολοκληρώνει την προσπάθειά του στη 2η θέση και τον Γιώργο Παρασκευαΐδη (Peugeot 306, A7) να τερματίζει τρίτος. Στη Formula Saloon Turbo, o Κωνσταντίνος Λαζαρίδης (Mitsubishi Lancer EVO VIII, FST) ήταν ο ταχύτερος της ημέρας, συνοδευόμενος στο βάθρο από τους "Πορτοκάλης" (Lancia Delta Integrale, FST) και Παναγιώτη Παύλου ( Lancia Delta Integrale, FST). Στα ατμοσφαιρικά της Formula Saloon, νικητής αναδείχθηκε ο Σωκράτης Πάζης (BMW M3), ενώ τον ακολούθησαν οι Γιάννης Ξανθόπουλος (Alfa Romeo Alfasud) και Χρήστος Ζωΐδης (Alfa Romeo 145).

Η 2η Ανάβαση Λιβαδίου πραγματοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Θέρμης, της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης , τους ανθρώπους και επαγγελματίες της Θέρμης καθώς και τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Θέρμης - Λιβαδίου.

Μετά την Ανάβαση Λιβαδίου, το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος περνά σε καλοκαιρινό διάλειμμα, ενώ ο επόμενος γύρος του θεσμού θα είναι η Ανάβαση Τοξοτών Ξάνθης, στις 26-27 Αυγούστου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - GP IMAGES

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

 

Last modified on Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 14:16