Print this page
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 17:46

16η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου: Συμμετοχές

Με 63 συμμετοχές θα διεξαχθεί η 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η γνωστή διαδρομή της Γορτυνίας θα είναι παράλληλα και η πρώτη που θα δούμε τα Skoda Fabia 1.2 TSI του φετινού ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς στη Δημητσάνα θα έχουμε την πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την START LINE με την αμέριστη συμπαράσταση και την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, ο οποίος και φέτος θα φιλοξενήσει οδηγούς και στελέχη του αγώνα στην περιοχή.
Η 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και είναι η μοναδική αγωνιστική διοργάνωση αυτού του Σαββατοκύριακου με συνέπεια το ενδιαφέρον όλων να επικεντρώνεται σε αυτόν τον αγώνα. Το πρόγραμμα επιτρέπει την μετάβαση ακόμη και από την Αθήνα καθώς τόσο ο αγώνας της Κυριακής, όσο και οι δοκιμές του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι.
Παράλληλα και τις δύο ημέρες οι φορείς του αγώνα έχουν φροντίσει να διατηρείται το εορταστικό κλίμα, καθώς το Σάββατο μετά τις χρονομετρημένες δοκιμές θα ακολουθήσει το παραδοσιακό γεύμα στη δροσερή πλατεία του Ζυγοβιστίου και την Κυριακή με το πέρας του αγώνα η απονομή των επάθλων στην κεντρική πλατεία της Δημητσάνας.

Πρόγραμμα

Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 15 Ιουλίου ώρα 09:30-11:00

Έναρξη Χρονομετρημένων Δοκιμών: Σάββατο 15 Ιουλίου, ώρα 12:00

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 16 Ιουλίου, ώρα 12:00

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 16 Ιουλίου, ώρα 16:00

Συμμετοχές

Last modified on Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:58