03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 22:00

Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2016: Τιτλούχοι!

Οι Δεξιοτεχνίες αποτελούσαν ανέκαθεν μια δημοφιλή μορφή αθλοπαιδιών και τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ξανά τη δυναμική τους, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα όπου υπάρχει ένας διαρκώς αυξανόμενος πυρήνας συμμετεχόντων.

Το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος 2016 περιλάμβανε 8 συναντήσεις (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Πτολεμαΐδα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Σέρρες) και διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η αρχή έγινε λίγο μετά τα μέσα Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και η αυλαία του θεσμού έπεσε στις αρχές Δεκεμβρίου, στις Σέρρες. 

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο θεσμό έλαβαν μέρος 274 οδηγοί, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική των Δεξιοτεχνιών, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα έδειξε πως η δυνατότητα στους αθλητές να εκδίδουν άδεια με ισχύ μίας ημέρας, ειδικά για τις παιδιές, ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε 3 επιμέρους Κλάσεις (Α,Β,Γ) ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκίνητου που οδηγούν. Στην Κατηγορία Α εντάσσονται τα αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, στην Κατηγορία Β εκείνα με μεταξόνιο μεταξύ 2,41 και 2,5 μέτρων και στην Κατηγορία Γ, που ήταν σε όλους τους αγώνες η πιο δημοφιλής από πλευράς συμμετοχών, τα αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων.

Μετά από 8 αγώνες λοιπόν, το Έπαθλο της Κατηγορίας Α κατέκτησε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106 Rallye), εκείνο της Κατηγορίας Β ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto), ενώ Επαθλούχος της Κατηγορίας Γ, είναι ο Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona). 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α

1. Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106 Rallye)

2. Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet)

3.Τάσος Πατσίλας (Peugeot 106 Rallye)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β

1. Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto)

2. Δημήτρης Κουνατιάδης (Opel Kadett)

3. Θόδωρος Καβατσικλής (Opel Kadett)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

1. Γιώργος Σαλωνίδης (Opel Ascona)

2. Πασχάλης Ζεμπέκης (Opel Ascona)

3. Θεόκλητος Καρυπίδης (Opel Ascona)

 

PHOTO CREDITS: GP IMAGES

 

Αναλυτική Τελική Βαθμολογία

Μπορείτε να βρείτε όλο το δημοσιευμένο υλικό των αγώνων του θεσμού, στην αντίστοιχη σελίδα, διαλέγοντας το έτος 2016

 

Μπορείτε να βρείτε την Τελική Βαθμολογία κάθε θεσμού, στην αντίστοιχη σελίδα

Last modified on Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 22:05