03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 13:34

Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017: Αποτελέσματα

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας γιόρτασε τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυσή της με έναν αγώνα Δεξιοτεχνίας στην πόλη της Κορίνθου, ακριβώς όπως ξεκίνησε η πορεία του Σωματείου στα τεκταινόμενα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, το 1987.

Η Δεξιοτεχνία Κορίνθου 2017 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου στην παραλία της Κορίνθου, αποτελώντας την κορύφωση της γιορτινής ημέρας, αφού νωρίτερα η Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) είχε φιλοξενήσει έκθεση-παρουσίαση των σύγχρονων αγωνιστικών και κλασικών οχημάτων εποχής, που βρίσκονται στην κατοχή των μελών του αθλητικού συλλόγου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στο Parking Αγίου Νικολάου, για να χειροκροτήσουν τους 33+1 οδηγούς που έλαβαν μέρος, καθώς ο Θανάσης Κοράκης έλαβε μέρος εκτός συναγωνισμού. Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην διαμορφωμένη, από την Οργάνωση, διαδρομή, ενώ η Δεξιοτεχνία είχε την στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας, γεγονός που πιστοποιήθηκε μεταξύ άλλων και από την παρουσία στον αγώνα του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, του Προέδρου ΚΕΠΑΠ Γιώργου Οικονόμου , των Αντιδημάρχων Μουρούτσου και Παρτσινέβελου και του Προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου, Β. Γεώργαρη.

Στο αγωνιστικό μέρος, νικητής της Κλάσης Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) ήταν ο Παναγιώτης Μυλωνάς (Toyota Corolla), ενώ δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Δαραβίγκας (Toyota Starlet) και τρίτος ο Ζαχαρίας Βογιατζής (Peugeot 106 Rallye). Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) επικράτησε ο Γιώργος Μπάσδελης (Suzuki Ignis), ακολουθούμενος από τους Δημήτρη Καρπατσέλη (Ford Escort MKII) και Ανδρέα Σκαλίδη (Fiat Punto). Τέλος, στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) καλύτερος αποδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30), που τερμάτισε εμπρός από τον Σπύρο Δράσσα (Ford Cortina), ενώ στο βάθρο ανέβηκε ακόμη ο Γιώργος Σαλαρής (BMW).

Αξίζει να σημειώσουμε, πως στη Δεξιοτεχνία συμμετείχε και ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος από τη Σπάρτη, που ήταν ο μοναδικός από τους συμμετέχοντες που είχε πάρει μέρος και στον 1ο αγώνα δεξιοτεχνίας του είχε οργανώσει η Α.Λ.Α.Κορινθίας, το 1987. Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρος η Λέσχη της Κορινθίας τίμησε τον Γιώργο Πανούση , ιδρυτή της Πανούσης Α.Ε , για την προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η εταιρία του ήταν ο πρώτος χορηγός της Λέσχης το 1987.

Μεγάλος χορηγός για μια ακόμα φορά ήταν η Ασημάκης Ανταλλακτικά και υποστηρικτές πλήθος επιχειρήσεων της περιοχής μας.  Για την επικοινωνία φρόντισαν, η τηλεόραση του Super με ζωντανή κάλυψη, η εφημερίδα Κορινθιακή, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ηλέκτρα 98,8 & Brake 100,8, οι ηλεκτρονικές εφημερίδες Korinthosnews , KorinthosTv , protinews και η RapMedia.Τέλος, για τα αποτελέσματα και την άμεση ενημέρωση φρόντισαν η εταιρία πληροφορικής Tbc, ενώ δωρεάν internet στον αγώνα παρείχε η idata.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 13:55