03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 13:21

Αγώνας Πλαγιολίσθησης Νέου Ρυσίου: Αποτελέσματα

Ο πρώτος αγώνας Drift που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο "Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσίου" (Α.Σ.ΠΙΣ.) για το 2017, έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην πίστα καρτ "Drive Park" Νέου Ρυσίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό βροχή, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 11 οδηγών που έλαβαν μέρος και χωρίστηκαν στις Κατηγορίες Pro και Street Legal, ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Πάντως το θέαμα δεν έλειψε και αυτό αποδεικνύεται από την παρουσία των θεατών, οι οποίοι αψήφησαν τις "τρικλοποδιές" του καιρού και έμειναν ως το τέλος, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των οδηγών. 

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, νικητής στην Κατηγορία Pro αναδείχθηκε ο Νίκος Αντωνιάδης (BMW E36 Compact) ο οποίος επέδειξε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση και στα μονά βαθμολογημένα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος (BMW M3), ενώ τρίτος κατετάγη ο Κωνσταντίνος Τσαντεκίδης (BMW E30), το έργο του οποίου διευκολύνθηκε από την εγκατάλειψη του αντιπάλου του, Γιώργου Τσιλιμπόνη (BMW E30 V8 Supercharger) λόγω μηχανικού προβλήματος. 

Στην Street Legal επικράτησε ο Νίκος Καρασαββίδης (Toyota Starlet), ο οποίος κέρδισε τη μάχη απέναντι στον Ραφαήλ Χατζηκυριάκο (BMW E30). 

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

     

Last modified on Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 14:52