04192024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017 14:17

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος & 1ος Αγώνας Επάθλου Drift Β.Ε.: Συμμετοχές

Με 23 πολύ δυνατές συμμετοχές θα δοθεί η συνέχεια στους αγώνες Drift στη χώρα μας, την Κυριακή 21 Μαΐου.

Το 4ο Drift ΣΜΑΚ διοργανώνεται από το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Σ.Μ.Α.Κ.) και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα καρτ "Drive Park" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift καθώς και τον εναρκτήριο αγώνα για το Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις Κατηγορίες Pro και Street Legal, ανάλογα με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Στην Κατηγορία Pro συμμετέχουν 14 οδηγοί που θα προσφέρουν άφθονο θέαμα στην προσπάθεια για την τελική επικράτηση, ενώ η Street Legal συγκέντρωσε 9 συμμετοχές, με τους αγωνιζόμενους να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το πρόγραμμα του αγώνα που θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου την Κυριακή 21 Μαΐου, ξεκινά με τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο στις 09:00 ενώ στη συνέχεια η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα, ενώ τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 16:30. Το εισιτήριο εισόδου είναι 10€ με δωρεάν είσοδο για παιδιά εώς 12 ετών. Οι θεατές συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος του αγώνα με τον αριθμό εισιτηρίου, για 2 συσκευές Sprint Booster προσφορά της Boulekos Dynamic, ενώ κληρώσεις για τους θεατές θα κάνει και η Red Bull. 

Χορηγοί του Πρωταθλήματος Drift είναι η Red Bull, η Boulekos Dynamic και η Racing Star, που αθλοθετεί δώρα στους νικητές της κατηγορίας Street Legal.

Χορηγοί του αγώνα είναι οι: Sahara Resort, Pastazi Beach Bar, Dada Night Club, Κεντεποζίδης Τεχνικής, Interamerican, IKTEO Express, Χλιάπας EcoFuels, ΙΚΤΕΟ Αυτοδιάγνωση, Divino Espresso, Bizzare Sticker.

Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή 21 Μαΐου θα ζήσουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα, με σύμμαχο τον καιρό που αναμένεται αίθριος. Όσοι δεν το ζήσουν από κοντά θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν μέσω Internet από τη ζωντανή μετάδοση του Sportal TV (www.sportaltv.gr).

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του κάθε αγώνα (Πρωτάθλημα ή Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος) μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 18:50