03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 12:16

Κοπή πίτας και Βράβευση Πρωταθλητών Rotax Max Challenge

Η Rotax Hellas διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά, εκδήλωση κοπής πίτας, ταυτόχρονα με βράβευση των Πρωταθλητών του Rotax Max Challenge για το 2016, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Enzzo de Cuba.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα, με οδηγούς, οικογένειες και ομαδάρχες να τιμούν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά. Εκτός από την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Rotax στην Ελλάδα, Δημήτρη Γαλάτση, την τιμητική τους είχαν οι διακριθέντες της περσινής αγωνιστικής χρονιάς, καθώς πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των νικητών.

Υπενθυμίζεται, πως στην Κατηγορία Micro Max ο τίτλος κατέληξε στον Γιάννη Λάντζη, ενώ δεύτερος ήταν ο Στυλιανός Πετρίσης και τρίτος ο Ανδρέας Σπανός. Στην Κατηγορία Junior Max πρώτευσε ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, με τους Βασίλη Σαλάκο και Δάνο Αβραμίδη να ακολουθούν. Στην Κατηγορία Senior Max, ο Χρήστος Σαγανάς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί, με τον Άγγελο Μαλανδρίνο να είναι δεύτερος και τον Γιώργο Καρακούλα να είναι τρίτος. Επιπλέον, στην Senior Max Masters που συμμετείχαν οδηγοί ηλικίας άνω των 32 ετών, τιτλούχος αναδείχθηκε ο Χρίστος Παπαχριστόπουλος, με τον Θανάση Σαμούτη να ολοκληρώνει τη χρονιά στη δεύτερη θέση και τον Θανάση Καραχάλιο να είναι τρίτος. Τέλος, όσον αφορά στην DD2 Max,  κορυφαίος ήταν ο Άκης Βασιλέρης, τον οποίο ακολούθησαν οι Μανώλης Τζαμαριαδάκης και Σταύρος Κοντός. Στην DD2 Max Masters, τον τίτλο κατέκτησε ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης, ακολουθούμενος από τους Σταύρο Κοντό και Γιώργο Βασιλόπουλο.

Μετά την παράδοση των κυπέλλων , ακολούθησε η παράδοση των δώρων που προσφέρθηκαν από την Rotax Hellas, καθώς και από τον Μάρκο Κυριαζή, την Raymotorsport, τη Deggestinos performance, την PRT Motorsport, τη Speedpark και τη Vagrancy. 

Στη συνέχεια παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Μιχάλη Γεωργιάδη και το περιοδικό Drive που στήριξαν το θεσμό ως Χορηγός Επικοινωνίας, στο Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α για τη διοργάνωση του Rotax Max Challenge 2016 και στους συμμετέχοντες που τιμούν σε κάθε αγώνα το Rotax, παρά την δυσκολία της χιλιομετρικής απόστασης που υπάρχει, όπως οι Μανώλης Σκεπετζάκης, Γιώργος Βασιλόπουλος, η οικογένεια Νουσοπούλου και ομάδα Cosmosrally. 

Ο 1ος αγώνας του Rotax Max Challenge για το 2017, έχει προγραμματιστεί για τις 11-12 Μαρτίου.

Last modified on Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 16:45