Print this page
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 14:03

3ος γύρος Rotax Max Challenge 2017: Αποτελέσματα

H Rotax Hellas έκλεισε με επιτυχία το πρόγραμμα του φετινού Rotax Max Challenge, με τον τρίτο γύρο, αγώνα που διοργάνωσε η Start Line και έλαβαν μέρος τριάντα επτά οδηγοί. Παρά τον 'καύσωνα', πολλοί ήταν αυτοί που στερήθηκαν το Κυριακάτικο μπάνιο τους και βρέθηκαν στην πίστα των Μεγάρων, για να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες με σπουδαίες και καθαρές μονομαχίες σε όλες τις κατηγορίες!
Oι Ανδρέας Σπανός (Praga Zahos Karting, Praga-Rotax) και Γιώργος Καφαντάρης (Formula K-Rotax) ήταν πρώτοι στην micro, στη γενική ο πρώτος και στην μικρή ηλικιακά κλάση, ο δεύτερος. Ο Κωνσταντίνος Κομνηνός (Speed Force, Exprit-Rotax) ήταν νικητής στην Junior και ο Νίκος Ιωάννου (Kartworks-Tony-Rotax) στην Senior που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του κερδίζοντας την γενική και συνεπώς και τις δύο ηλιακές κλάσεις. Στην πολυπρόσωπη κατηγορία της DD2, θέαμα, ανταγωνισμός και μονομαχίες κράτησαν τους θεατές «όρθιους» μέχρι τον τελευταίο γύρο... Οι «ομόσταυλοι» της «Speed Force, Exprit-Rotax», Χρήστος Οικονόμου και Μανώλης Τζαμαριαδάκης ήταν οι θριαμβευτές, στην γενική ο πρώτος και στην κατηγορία max ο δεύτερος.
Η επισημοποίηση των βαθμολογιών που αναμένεται σε όλες τις κατηγορίες, θα δώσει τη δυνατότητα στους επαθλούχους να ταξιδέψουν στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, για να λάβουν μέρος στο 18ο Rotax MAX Challenge Grand Finals!

Αποτελέσματα

 

Last modified on Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 14:19