03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 12:00

Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017

Το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ θα ξεκινήσει όπως και πέρυσι, δηλαδή με τη διεξαγωγή του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ στην Ειδική Διαδρομή "Κινέτα", την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Ο εναρκτήριος αγώνας του θεσμού, διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line" και θα έχει ως επίκεντρο το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου θα φιλοξενηθούν η Εκκίνηση, ο Τερματισμός, το Service Park, η Ανασυγκρότηση, το Αρχηγείο και φυσικά οι Απονομές των κυπέλλων στους νικητές.

Η Ειδική Διαδρομή "Κινέτα" έχει μήκος 19 χιλιομέτρων και θα ξεκινήσει στις 11:00. Τα πληρώματα θα αγωνιστούν δύο φορές σε έναν αγώνα συνολικού μήκους περίπου 38 χιλιομέτρων, όπως πέρυσι. Η εκκίνηση της διαδρομής βρίσκεται 1 χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Έπειτα, συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους, όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι. Σε 3 χιλιόμετρα, τα θα στρίψουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και θα κατευθυνθούν προς τη χωματερή Λουτρακίου, όπου θα συναντήσουν άσφαλτο. Έπειτα από αυτό, τα πληρώματα θα στρίψουν δεξιά και συνεχίζοντας για περίπου ένα χιλιόμετρο θα εισέλθουν ξανά στο χώμα αριστερά, για να τερματίσουν μετά από περίπου 3 χιλιόμετρα, πραγματοποιώντας τη διαδρομή που έχει αποτελέσει Shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις κατά το παρελθόν. 

Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

 

Πληροφορίες:  210 9812341, 6944 308148

 

Δήλωση Συμμετοχής

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Ωράριο

Χάρτης

Logo Εαρινού Ράλλυ Σπριντ

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 14:17