03192024Τρι
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 14:40

5ος γύρος TRC και DGC: Συμμετοχές

Με 46 οδηγούς  να έχουν δηλώσει συμμετοχή θα διαξαχθεί, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτέμβρη, στις όμορφες Καρυές Σπάρτης ο 5ος Γύρος του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης Χώματος 2017, το γνωστό πια TRC. Την οργανωτική ευθύνη έχει η τοπική Λέσχη Λ.Α.Σπαρτης με την συνδρομή της Α.Λ.Α.Κορινθίας.

Η νέα χωμάτινη πίτσα των 2 χλμ., δέχτηκε τις απαραίτητες βελτιώσεις για να υποδεχτεί το TRC αλλά και τον 2o αγώνα του  Dirt Games Challenge 2017. Να θυμίσουμε ότι η διαδρομή έγινε σε μια εκταση 400 στεμμάτων με την πρωτοβουλία της Λ.Α.Σ και την συνδρομή του Δήμου Σπάρτης ,έχει όλων των μορφών τις στροφές, με γνώμονα την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών αλλά και το ελάχιστο κόστος από πλευράς φθορών των οχημάτων.
Όλη η διαδρομή είναι επίπεδη, με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.

Στην ανατομία των συμμετοχών από τους 46 συμμετέχοντες υπάρχουν 16 χωμάτινες φόρμουλες με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών, αλλά και νέες συμμετοχές δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που τελικά έχει αυτή η μορφή των αγώνων.

Στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ο θεσμός του TRC μετρά ήδη 4 συναντήσεις το ενδιαφέρον είναι στα "κόκκινα" με τους πρωταγωνιστές να προετοιμάζονται για δυνατές μάχες με το χρονόμετρο.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της πίστας ο τεχνικός και ο διοικητικός έλεγχος, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν τις αναγνωρίσεις τους στη διαδρομή οι συμμετέχοντες. Η δράση αρχίζει την Κυριακή το πρωί, με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά στις 09:30. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε οδηγός θα πραγματοποιεί ένα γύρο στην πίστα από τους συνολικά τέσσερις, για να δώσει τη σειρά του στον επόμενο.

Συμμετοχές

Last modified on Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 14:47