03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 21:11

Dirt Games Show, στον Ιππόδρομο Αθηνών

Ένα πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότεροι από 6.000 θεατές οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών (Hellas Horse Races), στο πλαίσιο του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Το Dirt Games Show πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Ελληνικού Ντέρμπι, έπειτα από πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και των διοργανωτών του Dirt Games Challenge, έχοντας την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), με την έγκριση της οποίας διεξάγεται φέτος για πρώτο φορά το Έπαθλο "Dirt Games Challenge". Κατόπιν τούτου, ο κεντρικός στίβος του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο υποδέχτηκε σε κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα τέσσερις χωμάτινες φόρμουλες, που πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή επίδειξη λίγο μετά τη λήξη των ιπποδρομιών. Τα πισωκίνητα Kartcross με οδηγούς τους Λάμπρο Αθανασούλα, Γιώργο Ζυμαρίδη, Κώστα Σωτηρόπουλο και Λευτέρη Σωτήρχο χάρισαν στους παρευρισκόμενους μοναδικά περάσματα, με άλματα και ατελείωτες πλαγιολισθήσεις που ξεσήκωσαν τους θεατές στις κερκίδες.

 

 

Κατά γενική ομολογία, η φιλοξενία και συνεργασία με τις Ιπποδρομίες Α.Ε και τον ΟΠΑΠ, καθώς και με όλους τους ανθρώπους του Ιπποδρόμου Αθηνών που εργάστηκαν στην κατασκευή της πίστας, ήταν άψογη, ενώ η OMAE και οι κριτές φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του show και ο Τάκης Πουρναράκης έδωσε το δικό του χρώμα στο γεγονός, περιγράφοντας ζωντανά την επίδειξη.

Μακάρι η συγκεκριμένη προσπάθεια να έχει συνέχεια, καθώς αυτό θα αποτελέσει μια σημαντική τονωτική ένεση για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Last modified on Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 14:22