03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 13:22

Στο Lonato ο επόμενος αγώνας για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη

Η πορεία του νεαρού Τζώρτζη Μαρκογιάννη στο Rok Cup της Ιταλίας θα συνεχιστεί στις 1-2 Ιουλίου, με τον 7ο αγώνα της σεζόν να διεξάγεται στην πίστα South Garda του Lonato.

Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης συμμετέχει στον αγώνα με την ομάδα "Birel Art" που έχει επικεφαλής τον γνωστό, πρώην οδηγό της Formula 1, Ιταλό Giorgio Pantano και έχοντας φυσικά, την υποστήριξη της ελληνικής Zorri Motorsport με προπονητή τον Στάθη Ξηνταβελόνη και μηχανικό τον Στέλιο Σαγανά. Στόχος του νεαρού οδηγού είναι να συνεχίσει τη βελτίωση που παρουσιάζουν οι επιδόσεις του, καθώς και να εμπλουτίσει περαιτέρω τις αγωνιστικές του εμπειρίες σε έναν πολύ ανταγωνιστικό θεσμό.

Ο προπονητής του Τζώρτζη Μαρκογιάννη, Στάθης Ξηνταβελόνης, δήλωσε σχετικά: "Οι τελευταίες προπονήσεις του Τζώρτζη στην Ελλάδα ήταν πολύ ικανοποιητικές. Δουλέψαμε σε συγκεκριμένα πράγματα που είχαμε δει στον προηγούμενο αγώνα. Ευελπιστώ όλες οι εμπειρίες και η δουλειά που έχουμε κάνει φέτος να βοηθήσουν ώστε στον αγώνα του Lonato να προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα".

Last modified on Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 21:29