03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 18:02

Κοπή Πίτας Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017. Ο χώρος στο ξενοδοχείο ‘Έλενα’ γέμισε από μέλη και φίλους του Συλλόγου που ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και χειροκρότησαν τους βραβευθέντες.

Δόθηκαν αναμνηστικά σε φορείς, συλλόγους και χορηγούς που στηρίζουν εδώ και χρόνια τις αθλητικές διοργανώσεις του ΣΜΑΚ που το 2016 διοργάνωσε δύο πρωταθληματικούς αγώνες καθιερώνοντας την Ανάβαση Καστανιάς όσο και το Drift Κοζάνης στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και του 2017.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Μιχελακάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, ο πρώην Υπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος, ο σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας κ. Κάτανας,  η κα Ζιάμπα ως εκπρόσωπος της Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης που έστειλε χαιρετισμό και ο Πρόεδρος της κοινότητας Πολυμύλου κ. Ταϊγανίδης που μας φιλοξενεί στην Ανάβαση Καστανιάς. 

Παρευρέθηκαν επίσης τα φιλικά σωματεία ΟΔΙΚΟ, ΦΙΚΑΔΥΜ, ΕΡΑΔΥΔ, ΣΥΡΑΚΟΖ, ΕΟΔ και η φοιτητική ομάδα κατασκευής μονοθεσίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Ηλιόπουλου που διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ καθώς και για τον Αντώνη Παρταλιό που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους των αγώνων αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα και την Ομοσπονδία. 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις οποίες ξεχωριστή στιγμή ήταν η απονομή Επαίνου στον αθλητή του ΣΜΑΚ Γιάννη Λιακόπουλο που ακολούθησε όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος DRIFT κατακτώντας την 6η θέση στην τελική βαθμολογία αλλά και την 3η θέση στο αντίστοιχο Έπαθλο Βορείου Ελλάδας.

Την πίτα έκοψε ο Ντίνος Μπέμπης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΜΑΚ και πρώην Πρόεδρος και το φλουρί έτυχε στον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Βαγγέλη Καλιανιώτη.

 

Last modified on Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 18:05