Print this page
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 16:57

Κοπή πίτας Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου

Το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου" (Α.Λ.Μ.Α.) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Η εορταστική εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κατάσταση "Τουριστικό" στην παραλία Αιγίου και η προσέλευση μελών και φίλων του Σωματείου ήταν μεγάλη, σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα. 

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα Tablet 10 ιντσών, προσφορά του Αθλητικού Σωματείου ΑΛΜΑ Αιγίου. Επιπλέον, δύο αθλητές του Σωματείου, οι Παντελής Παπανδρέου και Παναγιώτης Κονδύλης βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις  τους για το 2016. 

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο νέος πρόεδρος Σωκράτης Αγγελόπουλος που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους αλλά και μίλησε για τα σχέδια της ΑΛΜΑ το 2017. 

Τον λόγο επίσης πήρε και ο απελθών πρόεδρος  Κώστας Μίχαλος που δήλωσε διαθέσιμος για οποιαδήποτε μελλοντική βοήθεια του ζητηθεί. Τέλος τις ευχές του εξέφρασε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος για μια επιτυχημένη χρόνια γεμάτη δημιουργικά πράγματα για το Αίγιο.

Το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου" (Α.Λ.Μ.Α.) ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού  Συλλόγου Αιγίου, τα μέλη  του ΔΣ  για την παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των γειτονικών Αθλητικών Σωματείων της Πάτρας, Α.Ο.Π. και ΦΙΛΜΠΑ  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. 

Last modified on Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 12:41