03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 13:35

Κοπή Πίτας Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου

Το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου" (Λ.Α.Β.) πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, όπου βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές του Σωματείου σε θεσμούς του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα "Γκάζι" και παρόντες ήταν μεγάλοι και μικροί αθλητές, παλιοί και νέοι κριτές, μέλη και φίλοι του συλλόγου, τοπικοί άρχοντες της πόλης, Βουλευτές του Νομού αλλά και Διοικητές όλων των σωμάτων ασφαλείας, σε μια γιορτή,  με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά. 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Δημ. Γαρουφαλιάς, στο καλωσόρισμά του ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς το σύλλογο, ώστε να διοργανώνει επιτυχημένους αγώνες. Έκανε δε μια σύντομη αναφορά επιτυχημένους αγώνες του 2016, όπως το Ράλλυ Κένταυρος και η Ανάβαση Πορταριάς,  οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη και διάδοση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή  της Μαγνησίας. 

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν η τέως υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και εκπρόσωπος του Δήμαρχου Βόλου κ. Γεώργιος Μουλάς, ο πολιτευτής και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV κ. Σάκης Κοκκίνης, ο πρώην περιφερειάρχης Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Νίκος Μιχαλάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας, ο Διοικητής της Π.Υ. Βόλου κ. Χαράλαμπος Πόζογλου και ο Διοικητής Τροχαίας Βόλου κ. Αθανάσιος Κουλούρης, μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ.

Μετά την κοπή της Πίτας, ακολούθησαν οι απονομές που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος, στους αθλητές του Σωματείου που διακρίθηκαν το 2016. Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:

  • Αντώνης Σταφυλοπάτης (Επαθλούχος Αναβάσεων Formula Saloon Turbo2)
  • Αθανάσιος Χούρλιας (Πρωταθλητής Ελλάδος Karting Κατηγορίας Junior)
  • Γεώργιος Μπαλντούνης (3ος στο Κύπελλο Πολυνίκους Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος Ν,Α,Ε)
  • Κώστας Βασταρδής (3ος στο Κύπελλο Πολυνίκους Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος Formula Saloon)

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ευτύχιος Αντωνοβαρδάκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε ένα 2ήμερο στην Πορταριά στο ξενοδοχείο Παλλάδιο, προσφορά του κ. Κακαλιάγκου. Επίσης, 3  τυχεροί Αθλητές του Σωματείου, οι Γεώργιος Φώτου, Γεώργιος Περγάμαλης και Απόστολος Βιδούρης  κέρδισαν μια δωρεάν συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα του Σωματείου.

Για το 2017, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου θα διοργανώσει  δύο Δεξιοτεχνίες, την Ανάβαση Πορταριάς και τον Τελικό Κυπέλλου Ασφάλτου.