03292024Παρ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Οκτώβριος 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην πίστα Drive Park το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Karting που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με πέντε κυπελλούχους αθλητές σε ισάριθμες κατηγορίες. Μεγάλες μάχες έγιναν για την διεκδίκηση του Τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Mini A, κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Στυλιανός Πετρίσης ( ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. - Chatzis Racing Team) με πρώτο στην κατηγορία τον Βούλγαρο Nicola Tsolov (HYDROLIFT RACING TEAM BG) και τρίτο τον επίσης Βούλγαρο Mihailof Alexander (DEDRAX ΒG)
Σημειώνεται ότι στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος συμμετείχε και αποστολή από την χώρα της Βουλγαρίας με 14 οδηγούς.
Στη κατηγορία Mini B πρώτος και συνάμα κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (A.Σ.Μ.Α. - ABLOY KART RACING) με δεύτερο τον Ευάγγελο Ντεντόπουλο (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. - Athens Kart Shop) που επικράτησε του αδελφού του Γιώργου Ντεντόπουλου (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. - Athens Kart Shop).

Στην κατηγορία Junior κυπελλούχος στέφθηκε  ο Ανδρέας Δεβεντζόγλου (Abloy Kart Racing - Σ.ΦΙ.ΚΑ) με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Κομνηνό (Α.Λ.Α. – Speed Force) και τρίτο τον Ιωάννη Καρδαμάκη (Α.Λ.Α – Αthens Kart Shop)
Για την κατηγορία Club κυπελλούχος  ο Αργύρης Φυδανάκης (Α.Σ.ΠΙΣ. – Cosmos Rally Kart Academy ) με δεύτερο τον Πάρη Γκανασούλη (Α.Σ.ΠΙΣ. - Cosmos Rally Kart Academy) και τρίτο τον Άνθιμο Μουστάκα (Α.Σ.ΠΙΣ. – Α.Σ.ΠΙΣ Racing)

Στη κατηγορία Senior κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Χούρλιας (Λ.Α.Β. - PRT Motorsport) με δεύτερο τον Στράτο Γαλανόπουλο (START LINE – Xatzis Racing Team) και τρίτο τον Αλέξανδρο D’arcy (Α.Σ.Μ.Α. – Αthens Kart Shop)
Για την κατηγορία KZ3 πρώτος αναδείχθηκε ο Αυγουστίνος Αντωνέλης (A.Σ.ΠΙΣ. – Α.Σ.ΠΙΣ Racing) και δεύτερος ο Ραφαήλ Ζουμπουρλής (Λ.Α.Β. – Saganas Team). Σε αυτή τη κατηγορία συμμετείχε και ο πρωταθλητής Φώτης Σωτηρόπουλος, αθλητής στην κατηγορία των εξατάχυτων (ΚΖ2) που λόγω του πλούσιου και επιτυχημένου παλμαρέζ του, έτρεξε στον αγώνα για να στηρίξει την προσπάθεια του νέου θεσμού εκτός συναγωνισμού για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους υπόλοιπους της ΚΖ3.  

Αποτελέσματα

Με 42 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 38ο Ράλλυ Παλάδιο, αγώνας για το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και για το Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο θα διεξαχθεί το Σάββατο με εκκίνηση στις 13:45. Το νυχτερινό σκέλος αναμένεται το πιο ενδιαφέρον και θεαματικό σε πολύ όμορφες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματιστεί για τις 20:20.
Το 38ο Ράλλυ Παλάδιο είναι και φέτος μια σπουδαία ευκαιρία για τους θεατές να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά περάσματα κοντά στην Αθήνα, καθώς επιπλέον όλων βοηθά και ο σχεδιασμός του ωραρίου. Έδρα θα είναι το λιμάνι της Νέας Περάμου με τις τοπικές αρχές να προσφέρουν και φέτος οποιαδήποτε υποστήριξη κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η START LINE παρέχει και φέτος τις ιδανικότερες προσβάσεις για τις ειδικές διαδρομές, ενώ σε ξεχωριστό αρχείο, το οποίο επισυνάπτεται μπορείτε να βρείτε και τους χάρτες μέσω Google Earth.     
Πληροφορίες: Τηλ./Fax: 2109812341, 2109821069, 6944 308148 (Νίκος Πασαλής), 6977 660565 (Δημήτρης Χιωτίδης)
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.startline.gr 
www.facebook.com/StartLine.gr 

Ωράριο

Χάρτης

Συμμετοχές

Προσβάσεις Θεατών

Προηγούμενοι Νικητές

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης, δημοφιλές και φιλόξενο σκηνικό των αγώνων τις τελευταίες δεκαετίες, θα υποδεχθεί τη δεύτερη συνάντηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2017, το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου, υπό την οργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) σε συνεργασία με το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. και την Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης (Α.Λ.Τ.).

Το φετινό ραντεβού στην Τρίπολη έρχεται ένα χρόνο μετά την αναθέρμανση των αγώνων Ταχύτητας, που πέτυχε με πρωτοβουλία της η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής. Τα σιρκουί είχαν περιέλθει σε καθεστώς αδράνειας, πριν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον ζητώντας, και λαμβάνοντας, την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ για τη διοργάνωση Αγώνα Ταχύτητας στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της αρκαδικής πρωτεύουσας το Νοέμβριο του 2016.

Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς, καθώς τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο θεσμός άνοιξε ήδη με τον αγώνα του Τατοΐου και θα συνεχιστεί με δύο αγωνιστικές συναντήσεις στις 11-12 Νοεμβρίου και έπειτα στις 2-3 Δεκεμβρίου, που θα οργανωθούν από το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. Με τον τρόπο αυτό, τίθενται ακόμα ισχυρότερες βάσεις για την αναγέννηση ενός θεσμού που όχι μόνο προσφέρει άφθονο θέαμα με κατά μέτωπο μονομαχίες των αγωνιζόμενων, αλλά και αποτελεί πεδίο εξέλιξης των νέων οδηγών που «αποφοιτούν» από το Karting και αποζητούν την περαιτέρω εξέλιξή τους στους αγώνες πίστας.

Η επιστροφή στην Τρίπολη γίνεται βεβαίως με την έγκριση και πολύτιμη βοήθεια του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.) και των ιθυνόντων του Στρατιωτικού Αεροδρομίου, καθώς και με την καθοριστική αρωγή του Δήμου Τριπόλεως.

Στην κλασσική χάραξη μήκους 2,2 χιλιομέτρων της πίστας στο αεροδρόμιο, οι δοκιμές του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί - την ίδια ώρα που θα πάρει εκκίνηση και ο πρώτος αγώνας που θα ανοίξει την αυλαία την Κυριακή 12/11.

Ο αγώνας δεν περιλαμβάνεται μόνο στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά είναι παράλληλα και η τέταρτη φετινή αγωνιστική συνάντηση του Ενιαίου Πρωταθλήματος Σ.Ο.Α.Α., που με τη μάχη των ισοδύναμων Skoda Fabia επιφυλάσσει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς και μάχες σώμα με σώμα και στα εκατοστά του δευτερολέπτου στην πίστα. Τα Fabia του Ενιαίου θα πλαισιωθούν από αυτοκίνητα χωρισμένα στις Κατηγορίες Sport, Τουρισμού (Touring), Μεγάλου Τουρισμού (GT), Formula Saloon (Turbo-Ατμοσφαιρικά), N2, Ιστορικών  και Μονοθέσιων.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Κάθε αγωνιζόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας πρέπει να καταθέσει στο Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017 - αφού πρώτα υποβάλλει τη δήλωση συμμετοχής του μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ενότητα «Δήλωση Συμμετοχής». Καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνει δεκτή τηλεφωνικά. Αναλυτικές πληροφορίες και βοήθεια για την παραπάνω διαδικασία μπορούν να ζητηθούν από το Σωματείο (τηλέφωνα 6944.531231 και 6973.018485)

H Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από την 19η Οκτωβρίου 2017 έως την 9η Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι), στα τηλέφωνα 6944.531231 και 6973.018485.
Το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Νοεμβρίου 2017, η γραμματεία θα βρίσκεται στην πίστα.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών συμμετοχής: Δευτέρα 23 Οκτωβρίου
Λήξη εγγραφών συμμετοχής: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ώρα 21:00
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 08:00-10:00, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης (χώρος Γραμματείας)
Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 08:00-10:00, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης (χώρος Γραμματείας)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 10:15, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 10:30, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης
Έναρξη Ελεύθερων Δοκιμών: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα 11:00
Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζόμενων: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ώρα: θα ανακοινωθεί
Έναρξη Warm-up: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 10:00
Έναρξη 1ου αγώνα: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ώρα 11:00
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, μετά τον τερματισμό κάθε σκέλους, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης (parc ferme)
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 15’ μετά το τέλος κάθε αγώνα, Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης (χώρος Γραμματείας)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 30’ μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της τελευταίας κατηγορίας.

Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210.5780157, 6944.531231, 6973.018485
Website: www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Ελλάδα - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής

Σε ελληνικά χέρια κατέληξε ο τίτλος στο WRC Trophy, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να αναδεικνύεται πρωταθλητής σε ένα θεσμό που απευθύνεται σε ιδιώτες με παλαιότερης γενιάς WRC αυτοκίνητα. Ο Καβαλιώτης οδηγός είναι ο πρώτος Έλληνας που κατακτάει τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ με τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει στον τερματισμό του Ράλλυ Μεγάλης Βρετανίας.
Ύστερα από την άτυχη στιγμή του κύριου αντιπάλου του, ο Σερδερίδης αγωνίστηκε με στόχο να τερματίσει τον αγώνα, γεγονός που αυτομάτως θα του χάριζε τον τίτλο. Και τα κατάφερε! Οδηγώντας έξυπνα, ώστε να αποφύγει τις παγίδες που έκρυβαν τα βρετανικά δάση, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο προτελευταίο ράλλυ του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο οδηγός δήλωσε για αυτό του το επίτευγμα: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει. Όταν συνάντησα κατά τύχη πριν 5 χρόνια τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Loeb, μου μπήκε το μικρόβιο για να αγωνιστώ και εγώ στα ράλλυ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα οδηγήσει κάποιο σπορ αυτοκίνητο και φυσικά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να κατακτήσω κάποιον τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ύστερα από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα επάξια την Ελλάδα και έδωσα χαρά στους συμπατριώτες μου! Ζω ένα όνειρο!»

Το τρίτο σκέλος του Ράλλυ Μεγάλης Βρετανίας, το μικρότερο του τριημέρου, κύλησε ομαλά για το πλήρωμα που το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν ο τερματισμός: «Από τη στιγμή που ο αντίπαλός μας είχε εγκαταλείψει, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό και να φτάσουμε στο τέρμα. Και το καταφέραμε! Το αυτοκίνητο δούλεψε σωστά και κάναμε έναν απροβλημάτιστο αγώνα.», ήταν τα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν τη φετινή χρονιά στην επίτευξη των στόχων μου και κυρίως στο συνοδηγό μου, Frederic Miclotte.»

Στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, εκεί όπου άνοιξε η αυλαία του TRC, ολοκληρώθηκε ο νεοσύστατος αυτός θεσμός που κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχημένος προσελκύοντας πληθώρα οδηγών, κυρίως από την Πελοπόννησο. Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, οι μάχες και οι ανατροπές δεν έλειψαν, με αρκετούς οδηγούς να σφραγίζουν τους τίτλους στις επιμέρους κατηγορίες. Η βροχή που έπεσε  το απόγευμα του Σαββάτου λάσπωσε το τερέν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να δυσκολεύονται στο πρώτο σκέλος του αγώνα, ενώ στη συνέχεια το οδόστρωμα στέγνωσε και οι επιδόσεις βελτιώθηκαν.

Στην κατηγορία των 2000+ cc, ο Γιάννης Μποζιονέλος έκλεψε την παράσταση με το Mitsubishi Lancer Evo VI στην πρώτη του συμμετοχή στο θεσμό. Ο δικίνητος κυπελλούχος χώματος του 2016 πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία και στα δύο σκέλη και δικαίως ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Εντύπωση προκάλεσαν οι επιδόσεις του δεύτερου, Βαγγέλη Παναρίτη με Mitsubishi Lancer Evo VIII, ο οποίος έδειξε πως τα καταφέρνει περίφημα και ως οδηγός. Μπορεί να ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ωστόσο ο Χρήστος Παλαιολόγος (Mitsubishi Lancer Evo VIII) ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος καθώς κατέκτησε το παρθενικό TRC, χάρη στις τρεις νίκες που πέτυχε σε ισάριθμους αγώνες μέσα στη χρονιά! Ο “Roustemis Panagiotis” με το Ford Sierra RS Cosworth 4x4 έχασε για μόλις ένα δευτερόλεπτο την τρίτη θέση, τερματίζοντας όμως δεύτερος στο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 2000+ cc. Πέμπτος ολοκλήρωσε ο Πέτρος Μαγγερίδης που είχε στα χέρια του για άλλη μια φορά το νεοαποκτηθέν Subaru Impreza STi N12.

Στα 2000 κυβικά, ο Ανέστης Υφαντής (Ford Escort RS2000) συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Προσφέροντας απλόχερα θέαμα στους φίλους των αγώνων που επέλεξαν να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό Κυριακής στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, ο οδηγός από το Αγρίνιο κέρδισε την κατηγορία, και παράλληλα αναδείχθηκε κυπελλούχος στα 2000 κυβικά για τη φετινή χρονιά. Ο Γιώργος Ρήγας, αν και το πάλεψε στο δεύτερο σκέλος με το Ford Escort RS 2000, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Υφαντή και αρκέστηκε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, τόσο στον αγώνα, όσο και στο πρωτάθλημα.

Ωραία κόντρα είχαμε στα 1600 κυβικά, με 3 οδηγούς να μάχονται στο δεύτερο σκέλος για τη νίκη. Μετά το πρώτο πέρασμα, οι διαφορές μεταξύ των Θοδωρή Βούλγαρη (Toyota Starlet 1600 KP61), Γιώργου Ποθουλάκη (Toyota Corolla AE 111) και Κωνσταντίνου Μαυραγάνη (Toyota Corolla AE 111) ήταν ελάχιστες και όλα ήταν ανοιχτά για τη συνέχεια. Αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν ο Βούλγαρης, με τους Ποθουλάκη και Μαυραγάνη να τον ακολουθούν. Οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Volkswagen Polo GTi) και Ηλίας Πολυχρονόπουλος (Toyota Starlet KP61) βρέθηκαν πίσω τους.

Στη μικρότερη κατηγορία, αυτή των 1400 cc, ο Σπύρος Κολόκας κατέκτησε τόσο τη νίκη, όσο και το κύπελλο στο TRC, οδηγώντας μια Toyota Corolla. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Δημητρόπουλος (Toyota Corolla) και Σάββας Βαρελίδης (Toyota Starlet 1300 KP61). Μεγάλος άτυχος ήταν ο Δημήτρης Χαϊδάς (Toyota Yaris), ο οποίος πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία στο πρώτο λασπωμένο σκέλος, ωστόσο δεν συμμετείχε στο δεύτερο, καθώς ο  Παναγιώτης Χαϊδάς που ντούμπλαρε το Toyota Yaris είχε έξοδο.

Τη δική τους ξεχωριστή νότα έδωσαν και τα 8 Kartcross που συμμετείχαν στον αγώνα. Ο Κοσμάς Βαρθαλίτης με Custom Gravel Formula ήταν ταχύτερος, αφήνοντας για μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Γιάννη Χεκιμιάν με Speedcar Xtrem 600! Μάλιστα, ο Χεκιμιάν στο δεύτερο σκέλος πέτυχε τον απόλυτο χρόνο ημέρας. Ο Βασίλης Παπαφιλίππου τερμάτισε τρίτος με το Speedcar Xtrem 750. Στην κλάση των 650 cc, πίσω από τον Χεκιμιάν τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος με SR Kartcross 600, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο “Filon” με Semog Trophy 600. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ισμήνη Φαμπιάτου, η οποία επέστρεψε στην ενεργό δράση με ένα SR Kartcross 600, τερματίζοντας τέταρτη στην κατηγορία της.

Στα παραλειπόμενα του αγώνα η ζωντανή κάλυψη , και πάλι από την Τηλεόραση του Super TV με την περιγραφή του Αποστόλη Παλάτου αλλά και η online παρουσίαση των αποτελεσμάτων με την επιμέλεια του Ηλία Θεοδωρόπουλου.

Οι εμπλεκόμενοι στο Timed Rally Challenge του 2017 ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Αποτελέσματα