03282024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Απρίλιος 2017

3η Ανάβαση Νιγρίτας

Published in ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ
28 Απριλίου 2017

Ακόμη ένας θεσμός του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ξεκινά στις 6-7 Μαΐου, καθώς η 3η Ανάβαση Νιγρίτας ανοίγει την αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Έχοντας αναπτυχθεί με σταθερά βήματα, το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ετοιμάζεται για ακόμη μια αγωνιστική χρονιά. Το πρώτο φετινό ραντεβού έχει δοθεί για τη Νιγρίτα Σερρών, όπου το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών" (Λ.Α.Μ.Σ.) θα διοργανώσει για 3η φορά την ομώνυμη ανάβαση, στη διαδρομή που ξεκινά από το Χουμνικό και ολοκληρώνεται στο Λαγκάδι.

Τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου στις 11:00, ενώ ο αγώνας της Κυριακής 7 Μαΐου θα αρχίσει στις 11:30. Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:00 και 10:30, αντίστοιχα. 

 

Δήλωση Συμμετοχής

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Προκήρυξη Επάθλων Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 - 2η Έκδοση (27/04/2017)
Γενικός Κανονισμός Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 - 2η Έκδοση (18/04/2017)


Επισημαίνεται επίσης η αλλαγή στον Τεχνικό κανονισμό ομάδας Cross Kart Extreme 2017 - 3η Έκδοση (27/04/2017) καθώς και οι αλλαγές στις Εγκυκλίους  1 (27/04/2017) και 3 (27/04/2017).

Το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου (Α.Σ.Α.Χίου) σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ηρακλείου (Α.Σ.Η.) διοργανώνουν αγώνα Πλαγιολίσθησης, Ατομικής Επιτάχυνσης και Ατομικής Χρονομέτρησης στις 29-30 Απριλίου, που συγκέντρωσε 33 συμμετοχές.

Ο αγώνας θα είναι διήμερης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Ολύμπων, στο νησί της Χίου. Αναφορικά με τις συμμετοχές, 8 οδηγοί συμμετέχουν στο Drift, ενώ 13 οδηγοί συμμετέχουν στο Dragster και 12 στο GP.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 και η τιμή εισόδου για το διήμερο, ανέρχεται στα 10 ευρώ. Ένα θερμό Σαββατοκύριακο με πλούσιο θέαμα βρίσκεται προ των πυλών στην Χίο, καθώς το Αεροδρόμιο Ολύμπων αναμένεται να γεμίσει από αγωνιστικούς ήχους και πολλούς θεατές.

 

Συμμετοχές

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Το Αθλητικό Σωματείο "Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος" (Μ.Α.Ρ.Σ.) διοργανώνει στις 28-30 Απριλίου τον 2ο αγώνα Wild Terrain Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή 10 πληρωμάτων.

Το 2ο Wild Terrain Ρεθύμνου 2017 θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου στις 17:00 από τις Κουμπές Ρεθύμνου, ενώ το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει δύο ημέρες δοκιμασιών για τα πληρώματα των εντυπωσιακών οχημάτων, στην πίστα Τρία Μοναστήρια, στις 29 και 30 Απριλίου. 

Από πλευράς συμμετοχών, στην Κατηγορία Entry θα λάβουν μέρος 5 πληρώματα, ενώ ακόμη ένα θα αγωνιστεί στην Entry33+, τη στιγμή που στο πλαίσιο της Open θα συμμετάσχουν 4 συνδυασμοί.

Το 2ο Wild Terrain Ρεθύμνου αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλους όσοι επιθυμούν να θαυμάσουν από κοντά τις μοναδικές δυνατότητες των δυνατών 4Χ4 οχημάτων, σε πολύ δύσκολες και τεχνικές δοκιμασίες που απαιτούν ακρίβεια και τεχνική.

 

Συμμετοχές

Αφίσα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Το Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου" (Α.Λ.Α.), στην Ανάβαση Διονύσου 2017 που θα διεξαχθεί στις 29-30 Απριλίου, θα αθλοθετηθεί Κύπελλο "Καίτη Κυρίτση" στη μνήμη της πολύ σημαντικής μορφής των ελληνικών αγώνων που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Η Καίτη Κυρίτση ήταν γνωστή σε όλους μας με το συγκεκριμένο όνομα, όμως λίγοι γνώριζαν πως ήταν αρθρογράφος του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το ψευδώνυμο "Martcia", ούσα ταυτόχρονα εκείνη που ενέταξε την Ανάβαση Διονύσου στο αγωνιστικό ημερολόγιο, κατά τη δεκαετία του 1970.  

Το Κύπελλο Καίτη Κυρίτση, θα απονεμηθεί στη μνήμη της Ιδρύτριας και ψυχής της Λέσχης, στον Ταχύτερο αθλητή της Α.Λ.Α. που θα τερματίσει και τα 2 σκέλη του αγώνα. Ευχαριστούμε το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. που διοργανώνει τον αγώνα και δέχτηκε και εντάξει την αθλοθέτηση στις απονομές των νικητών.