Print this page
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 15:42

2ος γύρος Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC)

Με αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζεται το Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC) 2017! Μετά το εξαιρετικά ενδιαφέρον άνοιγμα της αυλαίας στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, ο δεύτερος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ίδια πίστα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, πάντα με τη διοργάνωση της «Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η επιτυχία και ανέλιξη του HTTC, βάσει της δυνατότητας που προσφέρει σε κάθε οδηγό να συμμετάσχει με το προσωπικό του αυτοκίνητο δρόμου -φυσικά με κάποιες, όχι ιδιαίτερα δαπανηρές, προϋποθέσεις- αποδεικνύει την όλο και διευρυνόμενη επίγνωση, όπως δείχνουν με την παρουσία τους οι οδηγοί που συμμετέχουν, πως ο αυτοκινητικός ανταγωνισμός δεν έχει καμία θέση στο δημόσιο δρόμο αλλά μόνο στον κλειστό, ασφαλή χώρο ενός αυτοκινητοδρομίου, και με άκρως επιμελή οργάνωση.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κάθε αγωνιζόμενος καθεμίας από τις τρεις κατηγορίες -Stock, Sport και Extreme, αναλόγως του κινητήρα και των ελαστικών του αυτοκινήτου του- αποκτά μέσα σε μία ημέρα πολύτιμες εμπειρίες όχι μόνο για τις ικανότητες του αυτοκινήτου του, αλλά και για τα προσωπικά του οδηγικά όρια. Και, αν είναι αρκετά ικανός, μπορεί να φύγει από την πίστα και με κάποιο από τα δώρα των υποστηρικτών του θεσμού TOYO TIRES, Racecraft - NANKANG Motorsport, RSD Öhlins και Sparco Club - Racing Star.

Κάθε οδηγός του HTTC αγωνίζεται μόνος του στην πίστα για δύο σετ ενός γύρου προθέρμανσης και πέντε αγωνιστικών γύρων, και στο τέλος κάθε σκέλους και της ημέρας προστίθενται οι χρόνοι του καθενός για να αναδειχθεί η τελική κατάταξη. Οι προσπεράσεις δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας. Ο θεσμός αποτελείται από 4 αγώνες, όλοι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στα Μέγαρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 2ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Θυμίζουμε πως για τη δήλωση συμμετοχής κάθε αγωνιζόμενος οφείλει να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή (να είναι εγγεγραμμένος σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα σωματεία ή λέσχες αυτοκινήτου της Ελλάδας) και να έχει εκδώσει αγωνιστική άδεια Β στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Έπειτα, πρέπει να στέλνει συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής μαζί με το αποδεικτικό της πληρωμής του παραβόλου στη γραμματεία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα που βλέπετε παρακάτω.

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι το Σάββατο 7/10 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) κάθε απόγευμα στις 18:00-21:00, ενώ την Κυριακή 8/10 θα στεγάζεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210.5780157, 6944.531231, 6973.018485
Website: www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Ελλάδα - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Δήλωση Συμμετοχής

Last modified on Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 15:53