Print this page
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 16:45

Στις Σέρρες διεξήχθη το «1ο Atlantas TrackDays»

Το Aθλητικό Σωματείο ΑΣΦΜΑΑ «Άτλαντας» πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου 2018 το «1ο Atlantas TrackDays» με την ευγενική χορηγία των εταιριών «G.Moundreas & Company SA» και «Mare Management» και την έγκριση της ΟΜΑΕ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 46 οδηγοί οι οποίοι οδήγησαν οχήματα υψηλών επιδόσεων, με έμφαση στην οδηγική απόλαυση μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας των Σερρών.

Τη πρώτη ημέρα οι συμμετέχοντες πέρασαν τον απαραίτητο διοικητικό έλεγχο και τα οχήματα τους τον τεχνικό έλεγχο. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των αγωνιζομένων από τον υπεύθυνο ασφαλείας της πίστας και μετά ξεκίνησε η εκδήλωση. Το διήμερο πρόγραμμα της περιελάμβανε συνολικά 10 session των 30 λεπτών για τα οχήματα “υψηλών επιδόσεων” και αντίστοιχα άλλα 10 session των 20 λεπτών για τα οχήματα αγωνιστικών προδιαγραφών.

Χαρακτηριστικό του 1ου Atlantas TrackDays” ήταν η παρουσία εκλεκτών αγωνιζομένων με υψηλού επιπέδου οχήματα όπου με κλίμα φιλικό και άμιλλας έδωσαν το αυθεντικό στίγμα του “ευ αγωνίζεσθαι”. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης.

Η απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος έδωσε τροφή για σκέψεις και προτάσεις για περαιτέρω αναβάθμιση τέτοιων εκδηλώσεων για το 2019 υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.
Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα: www.trackdays.com.gr

 

 

Last modified on Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 17:40