Print this page
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 16:59

Fanny Flutters Racing Team: Δεύτερη φορά στο PICK Πάτρας!

Το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου είμασταν στην Πάτρα! Ναι, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια η Fanny Flutters Racing Team με την υποστήριξη της U.S. LEGEND CARS GREECE (BALKANS) παρευρέθηκε στο 12ο PICK PATRAS, με αισθητή την απουσία κοινού, παράγοντας που το έκανε διαφορετικό και ιδιαίτερο. 

Πρώτον, διότι μας δίδαξε πως μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία πράγματα ακόμα και κάτω από́ δύσκολες συνθήκες όπως αυτή́ που βιώνουμε, αρκεί́ να υπάρχει θέληση, οργάνωση και τήρηση των απαραίτητων κανόνων. Και δεύτερον, διότι για εμάς είναι κάθε φορά́, μια ξεχωριστή́ εμπειρία η συμμετοχή́ μας σε κάτι τόσο μοναδικό!

Ευχαριστούμε θερμά́ τον θεσμό́ και τη διοργάνωση για την πρόσκληση και την στήριξη, για την βοήθεια να στεφθεί́ με επιτυχία αυτό́ το ταξίδι της ομάδας μας.

Ζητάμε μια συγνώμη από́ το κοινό μας σε ότι αφορά́ τα αυτοκίνητα τα οποία δεν είδαν εντός αγωνιστικού́ χώρου, όμως ο χρόνος ήταν περιορισμένος και δεν καταφέραμε να κάνουμε την τρίτη μας εμφάνιση! Τους δίνουμε όμως την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και του χρόνου θα δουν ένα υπερθέαμα από την ομάδα μας FFRT.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τους υποστηρικτές μας σε αυτό το ταξίδι: Κωτσόβολος, Yamaha Racing, SIXT, Ζαγόρι, Οινοποιία Τσιλιλής, 4Τροχοί, Golden Car Wash, SanDisk, WD, Vatra, Chrystal Audio.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι συνθήκες την ερχόμενη χρόνια να είναι πιο ευνοϊκές και να βρεθούμε όλοι, υγιείς και ακόμα πιο δυνατοί.