Print this page
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:12

2η Ανάβαση Ελασσόνας: Συμμετοχές

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου, η καρδιά του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού χτυπά στην Θεσσαλία. Η Ελασσόνα και ολόκληρος ο Νομός Λάρισας ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επισκέπτες, αγωνιζόμενους και θεατές.
Η δεύτερη Ανάβαση Ελασσόνας είναι προ των πυλών και όλα είναι έτοιμα για την διοργάνωση. Η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους. Η διαδρομή της ανάβασης είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη, με το μήκος της είναι 3,8 χλμ

Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αποτελώντας ευχάριστη έκπληξη για τον θεσμό του κυπέλου και αποτελώντας νέο ρεκόρ. Οι πρωταγωνιστές δηλώνουν παρόντες, καθώς και πολλοί ακόμα πρωτοεμφανιζόμενοι στης Αναβάσεις, αφήνοντας έτσι ελπιδοφόρα μηνύματα για τον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Πολλοί είναι επίσης και οι οδηγοί που θα ανέβουν τη διαδρομή κάνοντας drift, προσφέροντας απλόχερα θέαμα στον κόσμο.

Ο δρόμος για την κυκλοφορία θα κλείσει το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 10:00. Εκκίνηση Δοκιμών και αγώνα στις 11:00.

Η διαδρομή έχει ΑΣΦΑΛΗ σημεία θέασης με μεγάλη ορατότητα, σχεδόν σε όλο το μήκος της. Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος σε επικίνδυνο σημείο. Η υπακοή στις εντολές των κριτών είναι αδιαπραγμάτευτη για ΟΛΟΥΣ τους θεατές.

Συμμετοχές

Προτάσεις στους Θεατές

Αφίσα Αγώνα

Last modified on Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 12:37