Print this page
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 16:02

Δεξιοτεχνία Λουτρακίου: Αποτελέσματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, αγώνας Δεξιοτεχνίας στο Λουτράκι Κορινθίας με τη συμμετοχή 30 οδηγών.

Η επιτυχημένη συνταγή που ξεκίνησε πέρυσι από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line", συνεχίστηκε τη φετινή χρονιά με την εκ νέου διοργάνωση αγώνα Δεξιοτεχνίας, στο φιλόξενο Λουτράκι Κορινθίας. Η Δεξιοτεχνία Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης που βρίσκεται στην Οδό Αιγαίου και για ακόμη μια φορά, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 30 και οι οδηγοί χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) επικράτησε ο Χαράλαμπος Καππής (Mazda MX-5), με τον Σωτήρη Μπιθικούκη (Toyota Starlet) να ολοκληρώνει την προσπάθειά του στη δεύτερη θέση και τον Γρηγόρη Δούδουλη (Suzuki Alto) να είναι τρίτος. Στην Κλάση Β (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα) ταχύτερος στη συμπλήρωση της διαδρομής αποδείχθηκε ο Παναγιώτης Μυλωνάς (Toyota Corolla), τον οποίο ακολούθησαν οι Γιώργος Μπάσδελης (Nissan Micra K12) και Δημήτρης Λέκκας (Peugeot 205). Στην Κλάση Γ (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,5 μέτρων) νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκράβας (BMW E30), με τους Πέτρο Μπαχαντούρη (BMW E36) και Δημήτρη Βύρλα (BMW E36) να τον συνοδεύουν στο βάθρο των νικητών. 

Οι συμμετοχές των τριών επιμέρους κλάσεων πέτυχαν μεταξύ τους μια αξιοσημείωτη ισοπαλία, καθώς ήταν από τις λίγες φορές που συμβαίνει κάθε Κλάση να συγκεντρώνει από 10 συμμετοχές. Εν κατακλείδι, η Αποκριάτικη Δεξιοτεχνία της Start Line ολοκληρώθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, γεγονός στο οποίο συνέτεινε και η περίοδος της Αποκριάς την οποία διανύουμε.

 

Αποτελέσματα

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 16:04