Print this page
Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 14:32

22η Δεξιοτεχνία: Αποτελέσματα

Την Κυριακή 7 Μαΐου φιλοξενήθηκε στην Αλεξανδρούπολη η 22η εκδοχή της ομώνυμης Δεξιοτεχνίας, καθώς και η 1η Gymkhana που διοργανώνεται στη πόλη και μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών.

Η 22η Δεξιοτεχνία Αλεξανδρούπολης διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο "Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολης" (Ο.Φ.Α.Α.) στο χώρο του πάρκινγκ που βρίσκεται κάτω από το Φάρο Αλεξανδρούπολης και αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Ο συνδυασμός με την 1η Gymkhana δημιούργησε ένα κράμα αγώνων που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών θεατών, οι οποίοι παρακολούθησαν το αθλητικό γεγονός.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα της 22ης Δεξιοτεχνίας Αλεξανδρούπολης, οι 40 οδηγοί που έλαβαν μέρος χωρίστηκαν σε 3 επιμέρους κλάσεις, με βάση το μέγεθος των αυτοκινήτων που οδηγούσαν. Στην Κλάση Α, για αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου έως 2,4 μέτρα, ταχύτερος στις δοκιμασίες που περιλάμβανε ο αγώνας αποδείχθηκε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106). Δεύτερος τερμάτισε ο Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet) ενώ τρίτος ήταν ο Δημήτρης Κουνατιάδης (Opel Kadett). Στην Κλάση Β, για αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου από 2,41 έως 2,5 μέτρα επικράτησε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto), με τους Γιάννη Αγραφιώτη (Mazda 2) και Δημήτρη Νταρίβα (Fiat Punto GT) να τον συνοδεύουν στο βάθρο των νικητών. Η Κλάση Γ, για αυτοκίνητα με μήκος μεταξονίου άνω των 2,5 μέτρων, προσέλκυσε για ακόμη μια φορά το μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων, καθώς έλαβαν μέρος 25 οδηγοί. Καλύτερος στη διαδικασία αποδείχθηκε ο Σάββας Μαυροκέφαλος (Opel Manta), με τον Θεόδωρο Τσολακίδη (Opel Ascona) να ολοκληρώνει την προσπάθειά του στη δεύτερη θέση και τον Γιώργο Μορφόπουλο (Opel Ascona) να διαμορφώνει την κορυφαία τριάδα της κλάσης. 

Από επιτυχία στέφθηκε η 1η Gymkhana, καθώς οι 35 από τους 40 συμμετέχοντες στη Δεξιοτεχνία, αγωνίστηκαν και σε αυτόν τον αγώνα. Στη μάχη του Τελικού έφτασαν οι Σάββας Μαυροκέφαλος (Opel Manta) και Γιάννης Καραμανώλης (Toyota Starlet), με τον οδηγό του Opel Manta να κατακτά τη νίκη και εκείνον του Toyota Starlet, να παίρνει μια ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση. Στη μάχη του Μικρού Τελικού, ο Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta) επικράτησε του Θεόδωρου Τσολακίδη (Opel Ascona) για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η συνέχεια για το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 28 Μαΐου στην Ορεστιάδα.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (GP IMAGES)

 

Αποτελέσματα (Δεξιοτεχνία)

Αποτελέσματα (Gymkhana)

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 16:53