Print this page
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 16:50

1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία από την ΑΟΛΑΠ (8/9)

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 η ΑΟΛΑΠ διοργανώνει την 1η Νυχτερινή Δεξιοτεχνία στην πολύ όμορφη και φιλόξενη πίστα RACESPPark (1οχλμ. Πύργου-Κυπαρισσίας).

Υπό το φως των προβολέων μπορείς κι εσύ να δείξεις τις οδηγικές σου ικανότητες, σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον. Το μόνο που απαιτείται είναι δίπλωμα οδήγησης και το ΙΧ σου για να μπείς κι εσύ στον μαγικό κόσμο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού με ελάχιστο κόστος. Νιώσε κι εσύ τον παλμό του κόσμου στις κερκίδες.

Αναμένεται να είναι μια μεγάλη γιορτή με δώρα και event και προσκαλούμε όλους τους νέους και νέες της τοπικής κοινωνίας να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ASPIRE» που προωθεί τον μαζικό αθλητισμό και την ένταξη σε αυτόν ειδικών ομάδων του πληθυσμού. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η ΑΟΛΑΠ μειώνει το παράβολο συμμετοχής στα 40 ευρώ για να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερο κόσμο να συμμετάσχει καθώς σκοπός είναι οι νέοι και οι νέες να εισέλθουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με ασφάλεια πάνω απ’όλα.

Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο «πάρτυ» στην πίστα RACESPPark. Η Ηλεία έχει μεγάλη ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου, με μεγάλες επιτυχίες και φοβερούς οδηγούς, γι’αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα μας καταπλήξετε!

Η φόρμα συμμετοχής και τα νέα για την διοργάνωση θα αναρτώνται στην επίσημη σελίδα της ΑΟΛΑΠ στο Facebookwww.fb.com/aolapyrgou καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα www.aolap.gr. Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει από τίς 19/8 και λήγουν δύο ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.