Print this page
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 16:45

Valvoline Π.Π. Drift: Δεύτερο «ραντεβού» στις Σέρρες!

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου θα διεξαχθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών ο δεύτερος αγώνας πλαγιολίσθησης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Valvoline Drift.

Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου στην σχολή μηχανικού στο Λουτράκι από την Start Line με την βοήθεια της Proaction και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου. Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδος έδωσαν την μάχη θέτοντας τον πήχη ψηλά «αναγκάζοντας» την Λ.Α.Μ.Σ. (Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών) να αποδείξει με την βοήθεια της Proaction πως μπορεί να τον ξεπεράσει διοργανώνοντας έναν υποδειγματικό αγώνα στο καλύτερο αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων.

Οι πρωταγωνιστές είναι δεδομένο πως θα οδηγήσουν τα μεγαθήρια με μαεστρία στην προσπάθειά τους να κάνουν την βαθμολογική διαφορά. Να θυμίσουμε πως στο Λουτράκι η μάχη του μεγάλου τελικού δόθηκε ανάμεσα στους αιώνιους αντιπάλους Χαντζαρά και Χάρκα με τον πρώτο να υπερτερεί σε έναν απόλυτα θεαματικό τελικό. Ραντεβού στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όπου από τις 11 π.μ. και μετά οι αθλητές πλαγιολίσθησης θα προσφέρουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Θέαμα!

Συμπληρωματικός Κανονισμός