Print this page
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 09:35

Π.Π. Drift, 5ος γύρος: Δυνατές μάχες στο Αγρίνιο!

Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ήταν ο 5ος γύρος, που έγινε το σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο του Αγρίνιου. Το παρόν έδωσαν 34 οδηγοί, σε μια πίστα που δεν έμοιαζε με καμία άλλη έως τώρα -πολύ ανοιχτή αρχικά και κλειστή στο τέλος, καθώς και ιδιαίτερα τεχνική- η οποία τους «έβαλε δύσκολα».

Παρά τη ζέστη, πάντως, περισσότεροι από 700 θεατές πέρασαν την πύλη του αεροδρομίου και ευχαριστήθηκαν δυνατό θέαμα και εντυπωσιακές μάχες με πολύ καπνό.

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε πολλές ανατροπές! Στην κατηγορία legal οι Παπαγιαννίδης και Τσιάκας απέκλεισαν όλα τα φαβορί και πέρασαν στον τελικό τερματίζοντας με αυτή την σειρά. Στον μικρό τελικό οι Ραπτης και Κλωναρης έδωσαν όμορφες μάχες και τερμάτισαν 3ος και 4ος αντίστοιχα.

Στην μεγάλη κατηγορία την Pro είχαμε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές. Ο Λαγός μετά από πολύ δυνατή οδήγηση και εκμεταλλευόμενος το ξαφνικό σβήσιμο του Χάρκα πήρε την πρώτη του φετινή νίκη - και την πανηγύρισε ανάλογα! Ο Χάρκας δεν κατάφερε να πάρει τους περισσότερους βαθμούς απ όλους και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, οδηγώντας όλο το ΣΚ «τέρμα»!

Τρίτος μετα από σταθερή και έξυπνη οδήγηση ανέβηκε ο Δημητρόπουλος, με τέταρτο τον Ζάχο, ο οποίος οδήγησε επιθετικά και σταθερά και συγχρόνως έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του. Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο τρομερός Κανδήλας και την εξάδα έκλεισε ο πιτσιρικάς Δαγλής. Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ