Print this page
Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 00:55

Π.Π. Drift 2021, Rd1: Η πρώτη μέρα στο Λουτράκι

Ο 1ος Γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου στη πάντα φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα δούμε στον αυριανό κυρίως αγώνα της Κυριακής!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την σημαντικότερη στιγμή της ημέρας που δεν ήταν άλλη, από την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Γεράσιμου Φιλιππάτου που έχασε την ζωή του πριν μια βδομάδα σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster. Επιπρόσθετα όλοι οι αγωνιζόμενοι έφεραν στα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους, τιμώντας τον αδικοχαμένο αθλητή.

Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με τα Ελεύθερα Περάσματα της κατηγορίας Street Legal (μονά περάσματα). Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολλά περάσματα καθώς μετά από την μεγάλη αποχή από τους αγώνες, ήθελαν να βρουν τα πατήματα τους και να ολοκληρώσουν τις σωστές ρυθμίσεις για τον αυριανό κυρίως αγώνα. Την σκυτάλη πήρε η μεγάλη κατηγορία PRO (διπλά περάσματα), για τα δικά της Ελεύθερα Περάσματα. Σταδιακά όλοι οι αγωνιζόμενοι βελτιώνονταν όπως και η κατάσταση της κατ’ ομολογία πολύ όμορφης διαδρομής που είχε σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή!

Την αγωνιστική ημέρα έκλεισαν τα Βαθμολογημένα Περάσματα της κατηγορίας PRO, δίνοντας μας, μια γεύση για τις συναρπαστικές μάχες και θέαμα που θα μας χαρίσουν οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας στον αυριανό κυρίως αγώνα!

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, την έκπληξη έκανε o νεοφερμένος στην μεγάλη κατηγορία PRO, Ευγενίδης-Ιωάννης Βερνίκος με Nissan 350Z, δείχνοντας πως δεν ήταν τυχαία πρωταθλητής της κατηγορίας Street Legal το 2020. Πίσω του βρέθηκαν οι πάντα γρήγοροι και θεαματικοί Γιώργος Παπαγεωργίου με BMW E36 και Μανώλης Νταής με Nissan 200SX. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο πρωταθλητής Γεώργιος Λαγός με BMW E36, με τον Ιωάννη Λυμπέρη με Toyota Corolla, να συμπληρώνει την πεντάδα!

Αναμφίβολα η σημερινή πρώτη αγωνιστική ημέρα του 1ου Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, μας χάρισε μοναδικές στιγμές, πλούσιο θέαμα και μια έντονη προσμονή για τα όσα θα συμβούν στην αυριανή ημέρα του κυρίως αγώνα και στις δύο κατηγορίες!

1ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRIFT - Πρόγραμμα
Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Κυριακή 23 Μαΐου, ώρα 09:30-10:00, Σχολή Μηχανικού
Ελεύθερα Περάσματα: Κυριακή 23 Μαΐου, ώρα 10:30-11:30, Σχολή Μηχανικού
Βαθμολογημένα Περάσματα: Κυριακή 23 Μαΐου, ώρα 11:30-13:30, Σχολή Μηχανικού
Μάχες Μονών και Διπλών Περασμάτων PRO-SL: Κυριακή 23 Μαΐου, Μετά τα Βαθμολογημένα Περάσματα, Σχολή Μηχανικού
Απονομή: Κυριακή 23 Μαΐου, μετά το τέλος των Μαχών, Σχολή Μηχανικού

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908 805 068 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.