Print this page
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 13:01

Τεράστιο ενδιαφέρον για τη μεγάλη γιορτή του Drift στο ΟΑΚΑ

Οι μέρες πλησιάζουν για το διήμερο της μεγάλης γιορτής του ελληνικού motorsport στην Υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, και ήδη το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων είναι τεράστιο.

Το Σάββατο 17/9 η ημέρα είναι αφιερωμένη στο Drift, με τον αγώνα «All Stars Drift Race», και ήδη η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ έχει δεχθεί πλήθος συμμετοχών των αθλητών αυτής της μορφής αγώνων που επιθυμούν να αποκτήσουν τη μοναδική εμπειρία της οδήγησης σε αυτή τη σπάνια, περίτεχνη και πανέμορφη διαδρομή στο εσωτερικό του μεγαλύτερου Σταδίου της χώρας μας, υπό το βλέμμα χιλιάδων θεατών.

Για το σκοπό αυτό, η Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να αυξήσει το μέγιστο αριθμό συμμετοχών του αγώνα «All Stars Drift Race» στις 40, που είναι το ανώτατο εφικτό όριο βάσει των χρονικών περιορισμών που υπάρχουν για την ολοκλήρωση του αγώνα σε μία ημέρα.

Άλλωστε, τα πρώτα ελεύθερα περάσματα των αγωνιζόμενων θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί, και οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 22:30 το ίδιο βράδυ, υπό το φως των προβολέων του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι την επόμενη ημέρα, Κυριακή 18/9, θα διεξαχθεί ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης «All Stars Race» με αγωνιζόμενους και αυτοκίνητα των υπόλοιπων κατηγοριών των αγώνων αυτοκινήτου: των Ράλλυ, των Αναβάσεων και των άλλων μορφών του motorsport.

Δεδομένου ότι και τις δύο ημέρες η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, αυτή θα είναι μια γιορτή του ελληνικού motorsport που όμοιά της δεν έχει υπάρξει τις τελευταίες δεκαετίες, με πλούσιο θέαμα, κατά μέτωπον συναγωνισμό και μια μοναδική εμπειρία για όλους. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ!