Print this page
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 16:04

2ος Γύρος Rotax Max Challenge: Συμμετοχές

Με τη συμμετοχή 40 οδηγών θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος του Rotax Max Challenge στις 22-23 Απριλίου, στην πίστα καρτ Μεγάρων "Athens Circuit Megara Kart".

Μπορεί οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα να μην έχουν ολοκληρωθεί για κάποιους, ωστόσο οι αγώνες karting παραμένουν στις επάλξεις. Το δημοφιλές Έπαθλο Rotax Max Challenge θα συνεχιστεί στα Μέγαρα, σε έναν αγώνα που θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line". Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Απριλίου.

Οι 40 συμμετέχοντες, θα χωριστούν σε 4 επιμέρους Κατηγορίες. Η Κατηγορία Rotax Micro Max, που περιλαμβάνει 3 αγώνες των 10 γύρων και όπου συμμετέχουν οι μικρότεροι οδηγοί του αγώνα, συγκέντρωσε 10 συμμετοχές και αναμένεται για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Στην Κατηγορία Junior Max που αποτελείται από 3 αγώνες διάρκειας 14 γύρων, το υψηλό επίπεδο των 4 οδηγών θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος, ενώ έντονος θα είναι και ο συναγωνισμός στους 3 αγώνες των 15 γύρων, μεταξύ των 8 συμμετεχόντων στην Rotax Senior Max. Τέλος, πιο δημοφιλής κατηγορία του αγώνα είναι η Rotax DD2 Max με τα καρτ που διαθέτουν ταχύτητες και η οποία περιλαμβάνει επίσης 3 αγώνες των 15 γύρων, που συγκέντρωσε 18 συμμετοχές!

Ο 2ος γύρος του Rotax Max Challenge 2017 βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να ανταμείψει όχι μόνο τους συμμετέχοντες, αλλά και τους θεατές που θα βρεθούν στις κερκίδες της πίστας καρτ Μεγάρων.

 

Συμμετοχές

 

Στη σελίδα του αγώνα μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό που έχει δημοσιευθεί

Last modified on Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 14:52