Print this page
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 17:51

Κύπελλο Ελλάδος Karting 2017: Αποτελέσματα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην πίστα Drive Park το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Karting που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Καρτ Νέου Ρυσσίου (Α.Σ.ΠΙΣ.) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με πέντε κυπελλούχους αθλητές σε ισάριθμες κατηγορίες. Μεγάλες μάχες έγιναν για την διεκδίκηση του Τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Mini A, κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Στυλιανός Πετρίσης ( ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. - Chatzis Racing Team) με πρώτο στην κατηγορία τον Βούλγαρο Nicola Tsolov (HYDROLIFT RACING TEAM BG) και τρίτο τον επίσης Βούλγαρο Mihailof Alexander (DEDRAX ΒG)
Σημειώνεται ότι στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος συμμετείχε και αποστολή από την χώρα της Βουλγαρίας με 14 οδηγούς.
Στη κατηγορία Mini B πρώτος και συνάμα κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (A.Σ.Μ.Α. - ABLOY KART RACING) με δεύτερο τον Ευάγγελο Ντεντόπουλο (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. - Athens Kart Shop) που επικράτησε του αδελφού του Γιώργου Ντεντόπουλου (ΦΙΛ.Μ.ΠΑ. - Athens Kart Shop).

Στην κατηγορία Junior κυπελλούχος στέφθηκε  ο Ανδρέας Δεβεντζόγλου (Abloy Kart Racing - Σ.ΦΙ.ΚΑ) με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Κομνηνό (Α.Λ.Α. – Speed Force) και τρίτο τον Ιωάννη Καρδαμάκη (Α.Λ.Α – Αthens Kart Shop)
Για την κατηγορία Club κυπελλούχος  ο Αργύρης Φυδανάκης (Α.Σ.ΠΙΣ. – Cosmos Rally Kart Academy ) με δεύτερο τον Πάρη Γκανασούλη (Α.Σ.ΠΙΣ. - Cosmos Rally Kart Academy) και τρίτο τον Άνθιμο Μουστάκα (Α.Σ.ΠΙΣ. – Α.Σ.ΠΙΣ Racing)

Στη κατηγορία Senior κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Χούρλιας (Λ.Α.Β. - PRT Motorsport) με δεύτερο τον Στράτο Γαλανόπουλο (START LINE – Xatzis Racing Team) και τρίτο τον Αλέξανδρο D’arcy (Α.Σ.Μ.Α. – Αthens Kart Shop)
Για την κατηγορία KZ3 πρώτος αναδείχθηκε ο Αυγουστίνος Αντωνέλης (A.Σ.ΠΙΣ. – Α.Σ.ΠΙΣ Racing) και δεύτερος ο Ραφαήλ Ζουμπουρλής (Λ.Α.Β. – Saganas Team). Σε αυτή τη κατηγορία συμμετείχε και ο πρωταθλητής Φώτης Σωτηρόπουλος, αθλητής στην κατηγορία των εξατάχυτων (ΚΖ2) που λόγω του πλούσιου και επιτυχημένου παλμαρέζ του, έτρεξε στον αγώνα για να στηρίξει την προσπάθεια του νέου θεσμού εκτός συναγωνισμού για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους υπόλοιπους της ΚΖ3.  

Αποτελέσματα

Last modified on Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 17:56