Print this page
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 14:05

Karting: Έκτακτη Ανακοίνωση

Μετά την απόρριψη της προσωρινής διαταγής της μισθώτριας εταιρίας “ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ” με διακριτικό τίτλο “ATHENS KART ΕΠΕ” η οποία αφορούσε την απόφαση της Περιφέρειας για την μη αδειοδότηση της πίστας “Καρτόδρομο” Αφιδνών και λαμβάνοντας υπόψη ότι:

•    Το μεγαλύτερο ποσοστό των αγωνιζομένων αθλητών κατοικεί στην Αττική,
•    Η  πίστα “Καρτόδρομο” θα λειτουργήσει ξανά μετά από 4-5 μήνες, κατά την εκτίμηση των νομικών της  “Καρτόδρομο”,
•    Το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων καρτ πρωταθλήματος, κυπέλλου και επάθλων ROTAX και IAME είναι ιδιαίτερα πιεσμένο συνυπολογισμένου και του κενού των σχολικών εξετάσεων,
•    Ο  πρώτος αγώνας πρωταθλήματος έχει ήδη αναβληθεί και πρέπει να εξευρεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του,

και δεδομένου ότι όλα τα ανωτέρω συνθέτουν ανωτέρα βία, η ΕΠΑ δικαιολογεί απόλυτα -σύμφωνα με τον ΕΑΚ (2.1) την κατά παρέκκλιση του άρθρου 4  της προκήρυξης- την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του πρώτου αγώνα RMC από την πίστα “Καρτόδρομο” των Αφιδνών στην πίστα καρτ του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.

Παρατείνεται δε η λήξη συμμετοχών του αγώνα από Παρασκευή 02/03 σε Δευτέρα 05/03 και η λήξη των εκπρόθεσμων συμμετοχών σε Τρίτη 06/03/2018.
Σημειώνουμε ότι τις συνεννοήσεις για την εξασφάλιση της πίστας καρτ Μεγάρων έχει αναλάβει η Rotax Hellas και τα αθλητικά σωματεία ΣΦΙΚΑ και START LINE.

Άμεσα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής του αναβληθέντος αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting.

Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.)