Print this page
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 11:32

Με δύο αγώνες το IAME Series Greece 2020

Το «φρένο» που πάτησε ο Covid-19 στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αποδείχθηκε προσωρινό και το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι! O δημοφιλέστερος ιδιωτικός θεσμός karting στην Ελλάδα, που προσφέρει ίσες ευκαιρίες για διάκριση, με τους οδηγούς να μάχονται με ίδιους κινητήρες, μπαίνει στην τρίτη σεζόν διεξαγωγής του.

Παρότι τα αρχικά πλάνα για το 2020, αναπόφευκτα επηρεάστηκαν σημαντικά από τις εξελίξεις, επιστρέφουμε στην πίστα με δύο στάσεις στο φετινό πρωτάθλημα, μεγαλύτερη ευελιξία στη συμμετοχή αγωνιζόμενων, νέα ελαστικά και όπως πάντα πλούσια έπαθλα!

Ξεκινώντας από το καλεντάρι, θα περιλαμβάνει τελικά δύο γύρους, που θα διεξαχθούν αμφότεροι στο «σπίτι» του θεσμού:

10-11 Οκτωβρίου, Γύρος 1, Αθήνα, Kartodromo
28-29 Νοεμβρίου, Γύρος 2, Αθήνα, Kartodromo

Συνεχίζεται και φέτος το πετυχημένο μοντέλο κεντρικής διαχείρισης κινητήρων στην κατηγορία X30 MINI, ενώ στη κατηγορία X30 SENIOR επιτρέπεται πλέον η συμμετοχή αθλητών με διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ανάλογους σημαντικούς θεσμούς karting.

Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ! Μάλιστα οι πρωταθλητές των κατηγοριών X30 MINI, X30 JUNIOR και X30 SENIOR κερδίζουν από έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα!

Παράλληλα, διαθέσιμα για το IAME Series Greece 2020 είναι νέα σλικ ελαστικά Komet, που προσφέρουν καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app 
Για συσκευές iOS:
https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8