04182024Πεμ
Last updateΠεμ, 20 Απρ 2023 12am

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΑΑ: ΦΡ51
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

 « ÓΠΟΥ ÁΜΙΛΛΑ ΕΝΤΑÝΘΑ ΚΑΙ ΝÍΚΗ ΕΣΤÍ  »

Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 17:06

Διπλός τελικός με 34 συμμετοχές για το IAME Series Greece

Συναρπαστικό αναμένεται το φινάλε της τέταρτης σεζόν διεξαγωγής του IAME Sries Greece, με το Kartodromo να φιλοξενεί τους δύο τελευταίους γύρους του 2021, σε ένα Σαββατοκύριακο με ατελείωτη δράση!

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «σπίτι» του δημοφιλούς θεσμού, καθώς εκεί θα κριθούν όχι μόνο οι επαθλούχοι της σεζόν στις επί μέρους κατηγορίες αλλά και τα πολυπόθητα εισιτήρια για τους Παγκόσμιους Τελικούς της IAME, που θα διεξαχθούν στο Adria International Circuit της Ιταλίας (18-23 Οκτωβρίου).

Μετά την πρεμιέρα στο Kartodromo και τη δοκιμασία της Πάτρας στην πίστα Kartmania, συνολικά 34 «warriors» δίνουν ραντεβού στην πίστα των Αφιδνών, κυνηγώντας την καρό σημαία σε 3 κατηγορίες: X30 MINI, X30 JUNIOR και X30 SENIOR.

Στην X30 MINI (8-12 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη συνολικά δέκα (10) αθλητές, με τους οκτώ (8) εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών). Ανάμεσά τους, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Στυλιανός Κολοβός (#38, Kaitatzis Racing, Kart Republic) αλλά και ο Αντώνης Βούρος (#71, Praga Zahos Karting, Praga) που τον καταδιώκει ενώ παράλληλα προηγείται στην X30 MINI B.

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) μάχονται επτά (7) οδηγοί, με τον Βασίλη-Γαβριήλ Μιχαηλίδη (#144, Maitos Kosmic Kart Racing, Kosmic) να έχει σαφές προβάδισμα έναντι των Ηλία Καλλιακμάνη (#165, Kalliakmanis Athanasios, Formula K) και Philippe Armand Karras (#197, OTK, Karras Philippe Armand).

Τέλος, η X30 SENIOR (από 14 ετών) είναι η πολυπληθέστερη κατηγορία στο γκραν φινάλε του 2021. Θα πάρουν εκκίνηση δεκαεπτά (17) αθλητές και ο Χρήστος Σαγανάς (#231, Saganas Team, Birelart) πάει στο Kartodromo ως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στην τελική βαθμολογία. Στην εκκίνηση θα παραταχθούν και οι 4 εκπρόσωποι της MASTER (που είναι αφιερωμένη σε αθλητές άνω των 30 ετών), με τον Γιώργο Κατσίνη (#319, KR Μπουριώτης, Kart Republic) να έχει βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Οι δύο τελευταίες μάχες της σεζόν διοργανώνονται από τα αθλητικά σωματεία «Artemis Auto Club» και «Α.Λ.Α.».

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω social media, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME Series Greece».

Για συσκευές Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app 
Για συσκευές iOS:
https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8 

ΠΙΝΑΚΑΣ Συμμετοχών

ΩΡΑΡΙΟ Δοκιμών & Αγώνων