Print this page
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 15:17

Αναβάλλεται το 5ο Athens Rally Sprint - «Αγ. Μερκούριος»

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και το Α.Σ.Σ.Ο.Ο.Α. εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή τους συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή της Δυτικής Αττικής, και ανακοινώνουν την αναβολή του 5ου Athens Rally Sprint - «Άγιος Μερκούριος», που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Τα δύο Σωματεία και οι υποστηρικτές του αγώνα, το Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού (που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σέβεται τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Δυτική Αττική και αποδίδει φόρο τιμης στα θύματα αυτής της καταστροφής») και η Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχουν στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε από τον πρωθυπουργό για τους συναθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους.

Ταυτόχρονα, σεβόμενα απολύτως την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη Δυτική Αττική, τα Σωματεία δεν επιθυμούν επουδενί να σταθούν εμπόδιο στις άμεσες προτεραιότητες των δομών διάσωσης για την αναζήτηση των αγνοούμενων αυτής της τραγωδίας, και εκφράζουν τις ευχές τους για αίσια κατάληξη των προσπαθειών.