Print this page
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 12:44

Με 61 συμμετοχές εκκινεί το Arcadia Classic Tour 2019!

Με 61 συμμετοχές στην αφετηρία και ευοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις θα εκκινήσει το Σάββατο 11 Μάιου στο Λουτράκι ο διήμερος αγώνας 5ου Arcadia Classic Tour 2019, που αποτελεί τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Regularity 2019.

Με 300 χλμ διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 40 Μετρήσεις οι Αγωνιζόμενοι θα έχουν ένα χορταστικό διήμερο στην ανοιξιάτικη Αρκαδία. Οι συμμετοχές θα δώσουν χαρακτήρα «ντέρμπυ» στην διεκδίκηση των ποθητών θέσεων γενικής και κατηγοριών σε έναν ήδη, απαιτητικό αγώνα! Ο Ανοιξιάτικος δε καιρός θα επιτρέψει σε όλους να απολαύουν τις υπέροχες αρκαδικές διαδρομές.

Η κατηγορία Rally Legends που θα εκκινήσει πρώτη περιλαμβάνει οδηγούς και αυτοκίνητα που έγραψαν Ιστορία στους Ελληνικούς και Διεθνείς Αγώνες. Στις κλασσικές regularity κατηγορίες συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι "πρωταγωνιστές" των ελληνικών και διεθνών αγώνων (Christian Crucifix).

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 11 Μάιου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι για να θαυμάσουμε από κοντά τα σπάνια αυτά οχήματα και να βρεθούμε δίπλα στους οδηγούς λίγο πριν την αφετηρία του μεγάλου αγώνα!

Πίνακας Συμμετοχών

Χάρτης Διαδρομής

Πρόγραμμα

Last modified on Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 12:57