Print this page
Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 15:13

2ο Regularity Rally Monte Βοστίτσα: Νικητές οι Δούρος - Γεωργακόπουλος

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 38 η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου διοργάνωσε τον αγώνα κλασσικών αυτοκινήτων το 2ο Regularity Rally Monte Βοστίτσα στις 27 Οκτωβρίου 2019 στην όμορφη πόλη του Αιγίου. Σε αντίθεση με τον περσινό χιονιά φέτος ο καιρός ήταν καλοκαιρινός με τα πληρώματα και τους θεατές να απολαμβάνουν έναν υπέροχο αγώνα στις υπέροχες διαδρομές του επαρχιακού δικτύου της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων.

Λαμπερά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, στόλισαν την πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, το γνωστό μπαλκόνι του Κορινθιακού, ξυπνώντας μνήμες, αλλά και την νοσταλγία της γοητείας των αυτοκίνητου του παρελθόντος.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν οι Δούρος – Γεωργακόπουλος με το αψεγάδιαστο AUTHI MINI 1000 του 1973 αφού είχαν τους λιγότερους βαθμούς ποινής. Στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης ακολούθησαν οι επίσης πολύ καλοί Καλογεράς – Καλογεράς με Porsche 911 SH του 1982. Στην τρίτη θέση σκαρφάλωσαν με Alfa Romeo Alfeta 1.8 του 1976 οι Χόλης – Καλογεράς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Α.Λ.Μ.Α-ΑΙΓΙΟΥ, θέλει να ευχαριστήσει όλα τα πληρώματα που έλαβαν μέρος, τους κριτές οι οποίοι έκαναν άψογα την δουλειά τους, τον Δήμο Αιγιαλείας και το ΝΠΔΔ του δήμου για την αρωγή τους και τους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα που ενίσχυσαν οικονομικά αυτήν την σημαντική οργάνωση για την πόλη μας, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή.

Ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION που στηρίζει ανελλιπώς, στο εστιατόριο VOSTIZZA που μας φιλοξένησε για την απονομή, τα ανταλλακτικά Παπαδόπουλος Λάμπης και τα ελαστικά Παπαγιαννόπουλος Κώστας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ