Print this page
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 13:01

Αναβολή του αγώνα "6η Δεξιοτεχνία Ναυπλίου ΤΟΛΟ AUTO SHOW 2023"

Με την παρούσα επιστολή, σας ενημερώνουμε ότι το αθλητικό σωματείο , Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου <<Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ>>  επρόκειτο να  διοργανώσει την Κυριακή 12/3/2023 και ώρες 8:30 – 16:00 τον αγώνα  Δεξιοτεχνίας,  <<6η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΤΟΛΟ AUTO SHOW 2023>>. 

Η Ο.Ε. παρά τις καθημερινές προσπάθειές της για να διοργανώσει τον αγώνα δεξιοτεχνίας,  με μεγάλη λύπη αναγκάζεται να ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα. Οι λόγοι που οδήγησαν την Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ σε αυτήν την απόφαση είναι κυρίως η έλλειψη έγκαιρης στήριξης του αγώνα στα πλαίσια της συνδιοργάνωσής του με τρίτους φορείς & τον Δήμο Ναυπλιέων.

Ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα,  θα μπορέσουμε να  οργανώσουμε με επιτυχία τον αγώνα μας,  αποζημιώνοντας κατά το  δυνατό όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς καθώς και τα μέλη και φίλους μας. 

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους έχουν δηλώσει μέχρι τώρα την συμμετοχή τους και έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον αγώνα μας .

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ & η οργανωτική επιτροπή αναζητεί νέο χώρο και σύντομα σε συνεννόηση με την ΕΠ.Α θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση    
Ο  Πρόεδρος

Πενταράς  Χριστόδουλος

Last modified on Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 13:04