Print this page
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 13:22

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, 4ος γύρος: Η κορύφωση του πρωταθλήματος

Η αγωνιστική χρονιά θα κλείσει με τον 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2019 και το Hellenic Time Trial Challenge 2019 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου.

Ο έντονος συναγωνισμός είναι εγγυημένος, αφού η τελική κατάταξη στις περισσότερες από τις κατηγορίες του αναγεννημένου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 θακαθοριστεί από όσα θα συμβούν σε αυτή την τελευταία συνάντηση του θεσμού, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Εκείθα δώσουν το «παρών» τα θηρία της Formula Saloon, τα πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α, R και Ε, τα Skoda Fabia του πολύ ανταγωνιστικού ΣΟΑΑ Ενιαίου και τα πολύ εντυπωσιακά Ιστορικά. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι κόντρες για τις κατηγορίες Stock, Sport και Extremeτου επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019.

Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος για τη SuperSeason 2018-2019και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020 –κάτι που ισχύει τόσο για τους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όσο και για εκείνους του HTTC. Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ.

Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και γίνεται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνωντης ΟΜΑΕ, στο http://www.e-omae-epa.gr/, τόσο για τους αγώνες ταχύτητας όσο και για το HTTC. Μαζί με το παρόν δελτίο τύπου επισυνάπτονται οι Συμπληρωματικοί Κανονισμοίγια τους δύο θεσμούς. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λέσχη μας.

Πριν από το Σαββατοκύριακο του αγώνα, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθείστην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ο οποίος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ομάδες θα μπορούν από την Παρασκευή να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των εταιριών Skag, Puma, UnderArmour, Loux, Axotechniki, A. MakrisA.E., Ρεκτιφιέ Original και LineaSport. Παράλληλα, το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να μείνουν σε απόσταση 20 km από την πίστα, στο Αλεποχώρι, στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο. Με κάθε κράτηση προσφέρεται και μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση για την Παρασκευή. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Η αντίστροφη μέτρηση για το απολαυστικό Σαββατοκύριακο που θα κλείσει την αγωνιστική χρονιά, έχει αρχίσει!

Συμπληρωματικός Κανονισμός: Ταχύτητα

Συμπληρωματικός Κανονισμός: HTTC

Last modified on Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 13:28