Print this page
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 00:16

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC, Rd1: Παράταση συμμετοχών ως τη Δευτέρα 28/9

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του Hellenic Time Trial Challenge μετατίθεται για τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση συμμετοχής, τόσο για τους αγώνες Ταχύτητας όσο και για το HTTC, πρέπει να υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΟΜΑΕ (http://www.e-omae-epa.gr).

Το Σαββατοκύριακο του αγώνα, οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στην πίστα με συμπληρωμένο το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών (5 σελίδες) που θα βρουν στα Έντυπα / φόρμες προς συμπλήρωση, εδώ:
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Όλοι οι υπόλοιποι (συνοδοί, μηχανικοί) θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δελτίο καταγραφής:
https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, θα διοργανωθεί pre-race trackday από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το HTTC. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στα pits της πίστας ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα.

Υποστηρικτές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι η εταιρεία ειδών γραφείου Skag, καθώς και οι Loux, Axotechniki, A. Makris A.E., Ρεκτιφιέ Original και Linea Sport. Ακόμη, οι συμμετέχοντες του αγώνα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν στο ξενοδοχείο IL Desto Studios – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι, σε απόσταση 20 km από την πίστα, με την προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο το Σάββατο και με δώρο μία ακόμη διανυκτέρευση την Παρασκευή. (κρατήσεις: 6932428989, 2105770879).

Last modified on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 11:44