Print this page
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:23

6ος γύρος TRC

 

H αυλαία  για το Timed Rally Challenge (TRC) θα πέσει  στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 28-29 Oκτώβρη 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας. Πρόκειται για τον 6ο και τελευταίο αγώνα του Επάθλου για το 2017.
Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένας νέος θεσμός που προκηρύχτηκε από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών, αφού από την φύση του είναι η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.
Έντονο ενδιαφέρον και συναγωνισμό είχαν και οι 5 πρώτοι αγώνες του θεσμού, και με όλους του τίτλους ανοιχτούς όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στο Σπαθοβούνι.  
Η  διαδρομή  θα είναι με την κλασική της μορφή ενώ ο  αγώνας θα αποτελείται  από 2 σκέλη, με το καθένα να έχει μήκος 4 χλμ. (2x2 χλμ.) με κοινή αφετηρία και τερματισμό. Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική και στα 2 σκέλη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20/10/2017 και ώρα 20.00. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 80,00€ .
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα θα είναι  η Auto V Parts-Παπαδημητρίου με Ανταλλακτικά Αυτοκίνητων  & Λιπαντικά στην Κόρινθο.
Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr 

Συμπληρωματικός Κανονισμός

Last modified on Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:29