Print this page
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 13:27

EKO Racing Dirt Games, Rd4: H δράση συνεχίζεται! (19-20/10)

Ακόμα δεν έχει πέσει η σκόνη στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο και οι πρωταγωνιστές του EKO Racing Dirt Games έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες τους για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Η τέταρτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 19-20 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού Χαλκίδας. Εκεί, οι αγωνιζόμενοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χρονόμετρο σύμφωνα με τους κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει το ΑΣΜΑ, μπορούν να το κάνουν μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας της Χαλκίδας είναι ιδιαίτερος για το EKO Racing Dirt Games, αφού στη συγκεκριμένη διαδρομή των 2,2 χιλιομέτρων χτίστηκε η ιδέα του θεσμού, με εκείνη τη φιλική αναμέτρηση του 2016 να εξελίσσεται σε μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές αγώνων. Υπό καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης, οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν συνολικά τέσσερα περάσματα από την ε.δ., εκ των οποίων θα προσμετρήσουν τα τρία καλύτερα. Φυσικά, εκτός από τις χωμάτινες φόρμουλες ο αγώνας συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον και για όσους συμμετέχουν με αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού η διαδρομή, τόσο σε χάραξη-σχεδίαση, όσο και σε φιλοσοφία, σαφώς θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι εκτός από το EKO Racing Dirt Games, ο αγώνας προσμετράει και στο θεσμό του TRC (Timed Rally Challenge).

Μην ξεχνάμε, ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4Τροχοί είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ο αγώνας διεξάγεται υπο την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και με την υποστήριξη της ΔΑΕΠΕΧ_ Δελτίο Τύπου