Print this page
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 13:16

Ιδιαίτερα επιτυχημένο το Σεμινάριο Αγωνοδικών και Αλυταρχών της ΟΜΑΕ

Με αθρόα προσέλευση Αγωνοδικών και Αλυταρχών από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, και με ιδιαίτερη επιτυχία, διεξήχθη το Σάββατο 16/2 το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αγωνοδικών και Αλυταρχών που διοργάνωσε η ΟΜΑΕ στις εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ.

Το παρόν έδωσαν περισσότερα από 110 κορυφαία Στελέχη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο μέχρι τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Προλογίζοντας το Σεμινάριο, ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη για καθιέρωση της επαφής των Στελεχών με το κέντρο λήψης αποφάσεων.

Στη συνέχεια, η κα Ανίτα Πασαλή, τα μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και τα υπόλοιπα Στελέχη της ΟΜΑΕ προχώρησαν στο Σεμινάριο με τους εξής βασικούς άξονες:

-Οι νέοι κανονισμοί και οι αλλαγές στις διατάξεις των κανονισμών κάθε μορφής αγώνα (οι οποίοι κινούνται προς ταύτιση με τους κανονισμούς της FIA).

-Οι καινούριες μέθοδοι και τεχνολογικές λύσεις που είναι στη διάθεση των Αγωνοδικών και Αλυταρχών μέσω του διαδικτύου και του ιστότοπου της ΟΜΑΕ, που στοχεύουν να διευκολύνουν το έργο τους.

Ο γενικός σκοπός της ενημέρωσης ήταν να αποκτήσουν οι Αγωνοδίκες και Αλυτάρχες τη δυνατότητα για αποτελεσματικότερη εφαρμογή των Κανονισμών της κάθε μορφής αγώνα.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου, τα στελέχη της ΟΜΑΕ απάντησαν σε απορίες και ερωτήσεις των συμμετεχόντων, και ακολούθησαν γραπτές εξετάσεις για υποψήφιους Αλυτάρχες με μεγάλη επιτυχία.