Print this page
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 16:56

Νέο Σεμινάριο υποψηφίων κριτών στην Καλαμάτα στις 8-9 Ιουνίου

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης, ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνει το:

Νέο Σεμινάριο υποψηφίων κριτών στην πόλη της Καλαμάτας το διήμερο 8-9 Ιουνίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Σωματειο της Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής. Στα σεμινάρια μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από ολη την Ελλάδα, φτάνει να είναι ενταγμένοι σε κάποιοαθλητικο σωματείο της ΟΜΑΕ. Σημειώστε επίσης, ότι το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα στο σεμινάριο είναι 20 €, ποσό το οποίο εισπράττεται από το ανωτερω Σωματείο και αφορά στην κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης.

Η ΕΠΕΚΕΠ σας ενημερώνει ότι οι υποψήφιοι μετά το τέλος του θεωρητικού μέρους του σεμιναρίου, θα εξεταστούν γραπτώς, καθώς και με πρακτική εφαρμογή σε προσομοίωση αγώνων, με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, επάνω στην υλη των Γενικών κανονισμών, ολων των μορφών των αγώνων και του νεου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ),τα οποία μπορούν να βρουν, για να τα μελετησουν, στον ιστοτοπο της ΟΜΑΕ, στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ» www.omae-epa.gr 

ΕΠΕΚΕΠ/ΕΠΑ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.