Print this page
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 14:27

In Memoriam: Ανδρέας Κομιώτης (1952-2020)

Με βαθύτατη θλίψη η ΟΜΑΕ πληροφορήθηκε την απώλεια του διακεκριμένου αγωνιζόμενου Ανδρέα Κομιώτη, σε ηλικία 68 ετών, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1952, ο Ανδρέας Κομιώτης συμμετείχε κυρίως σε αγώνες Ράλλυ της γενέτειράς του, Ηλείας, κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις και συνδέοντας το όνομά του με το Ολυμπιακό Ράλλυ και την ΑΟΛΑΠ, της οποίας υπήρξε και μέλος.

Την αρχή έκανε από το 1984 κιόλας, οδηγώντας ένα Talbot Sunbeam, με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο. Παρόλα αυτά, η πληθώρα των συμμετοχών του ήρθε μετά το 2009, στο μπάκετ αρχικά ενός Mitsubishi Pajero, και έπειτα του γνωστού του Subaru Impeza STi N12.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Κομιώτης υπήρξε ένας άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχοντας δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο ιστορικά στέκια διασκέδασης του Πύργου και του Κατάκολου, καθώς και την εταιρεία επιγραφών και γραφικών τεχνών Reclama.

Έπειτα από έκταση συνεδρίασή του, το ΔΣ της ΑΟΛΑΠ αποφάσισε -μεταξύ άλλων- να ονομαστεί η 6η Ειδική Διαδρομή και Power Stage του 41ου Ολυμπιακού Ράλλυ ως «Φολόη - ‘Ανδρέας Κομιώτης’», καθώς και την κατάθεση στεφάνου κατά την εξόδιο ακολουθία, που θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πύργου τη Δευτέρα 7/9 στις 18:00.

Η ΟΜΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ανδρέα Κομιώτη.

Last modified on Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 14:31