Print this page
Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 17:25

Η αγωνιστική δραστηριότητα του διημέρου (31/10-1/11)

Το ενδιαφέρον του ελληνικού motorsport αυτό το Σαββατοκύριακο, 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου, επικεντρώνεται στον karting, καθώς στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών θα διεξαχθούν οι δύο φετινοί γύροι του Rotax Max Challenge Greece 2020.

Μετά την αναπόφευκτη αναβολή της «πρωταθληματικής» Ανάβασης Διονύσου λόγω των πρόσφατων νέων ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Αττική, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid19, ο αγώνας του RMC είναι ο μοναδικός αυτού του διημέρου.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του Kartodromo απαγορεύεται η προσέλευση θεατών, και ότι θα διεξαχθεί απαρέγκλιτα βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ROTAX MAX CHALLENGE GREECE 2020 / 1ος & 2ος ΓΥΡΟΣ / Kartodromo

Με ρεκόρ, συνολικά 53, συμμετοχών θα διεξαχθεί ο διπλός αγώνας αυτού του διημέρου στο Kartodromo! Στις δύο αναμετρήσεις, οι αγωνιζόμενοι των κατηγοριών Micro, Mini, Junior, Senior και DD2 θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό Rotax MAX Challenge Grand Finals, που θα διεξαχθεί στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας στις 23-30 Ιανουαρίου του 2021.