Print this page
Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 16:35

Στις 22 Σεπτεμβρίου η Απονομή των επάθλων του 2019 και 2020

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων των ελληνικών αγώνων Αυτοκινήτου και Karting των αγωνιστικών ετών 2019 και 2020.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κτήμα εκδηλώσεων του κ. Τάκη Κουτσίκου (Ρέρας 16) στις Αφίδνες Αττικής, και θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα της 22/9.

Δεδομένου του πλήθους των βραβευόμενων -μιας και λόγω κορονοϊού η τελετή απονομής περιλαμβάνει τους νικητές δύο αγωνιστικών ετών- σε συνδυασμό με τους συνεχιζόμενους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, στην εκδήλωση θα επιτρέπεται η προσέλευση αυστηρά και μόνο των αγωνιζόμενων που πρόκειται να βραβευθούν - καθώς και, στην περίπτωση των ανήλικων διακριθέντων αθλητών, ενός συνοδού. Το επίσημο ένδυμα θα είναι υποχρεωτικό.

Πέραν της απονομής στην Αττική στις 22/9, η ΟΜΑΕ διερευνά το ενδεχόμενο διοργάνωσης ξεχωριστής εκδήλωσης Απονομής των επάθλων του 2019-'20 στη Θεσσαλονίκη, για τους θεσμούς που διοργανώθηκαν τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Βόρεια Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, θα ακολουθήσει εγκαίρως νέα ανακοίνωση.

Παρότι οι επιπτώσεις του Covid19 συνεχίζονται, η ΟΜΑΕ και η ΕΠΑ ευελπιστούν ότι η εκδήλωση βράβευσης των Πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων του 2019 και 2020 θα αποτελέσει μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα αλλάξει το κλίμα και την ψυχολογία όλων μας, μετά τη «σκιά» που έριξε και στο χώρο των αγώνων τον τελευταίο ενάμισι χρόνο η πανδημία.