Print this page
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:52

In Memoriam: Αριάδνη Γερασιμίδου (1982-2021)

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος αποχαιρετά με βαθύτατη θλίψη την εξαίρετη δημοσιογράφο του αυτοκινητικού Τύπου Αριάδνη Γερασιμίδου, που έφυγε σήμερα (4/10) από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και ένα υπόδειγμα επαγγελματία, με άσβεστη όρεξη για ζωή και για δημιουργία, με πολλαπλές ικανότητες και πρωτότυπες ιδέες. Η είδηση ότι υπέκυψε στην επάρατη νόσο, που με ιδιαίτερο σθένος αντιμετώπιζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.

Γεννημένη στην Αθήνα το 1982, ανέκαθεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας. Παράλληλα, έφερε φρέσκο «αέρα» στην ελληνική δημοσιογραφία αυτοκίνητου με την παραγωγή videos με αρκετές πρωτοτυπίες, ενώ ήταν και η Ελληνίδα εκπρόσωπος στο διεθνή θεσμό «Woman Car of the Year».

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως αρχισυντάκτρια θεμάτων αυτοκινήτου στην αθλητική ιστοσελίδα «sdna.gr». Στην μέχρι τότε καριέρα της είχε εργαστεί σε κάθε είδους μέσο: από τηλεοπτική παρουσιάστρια στην εκπομπή «Formula 1» του σταθμού Alpha, και ραδιοφωνική παραγωγός στο σταθμό «Alpha 98,9», μέχρι συντάκτρια στα περιοδικά «Sport Auto», «Auto Motor und Sport», σε εφημερίδες και σε πλήθος ιστοσελίδων αυτοκινήτου και γενικού περιεχομένου.

H Αριάδνη Γερασιμίδου στάθηκε όρθια μέχρι τέλους, συνεχίζοντας να ακολουθεί την αγάπη της για την εργασία της και για το αυτοκίνητο, ανταποκρινόμενη με ατελείωτο θάρρος στη μεγάλη της μάχη με τον καρκίνο και αποχαιρετόντας μας με ένα συγκινητικό μήνυμα για τις αληθινές αξίες της ζωής.

Σύσωμμη η ΟΜΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλληπητήρια στους συγγενείς, στους φίλους και στους οικείους της Αριάδνης Γερασιμίδου. Θα μας λείψει πολύ, και θα την θυμόμαστε πάντοτε χαμογελαστή.

Το ΔΣ της ΟΜΑΕ

Last modified on Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 21:55