Print this page
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 22:03

Η ΕΠΑ καλεί σε συνάντηση τους αθλητές των Ιστορικών αυτοκινήτων στις 15/12

Η ΕΠΑ και η Επιτροπή Ράλλυ της ΟΜΑΕ προσκαλούν τους αγωνιζόμενους που συμμετέχουν στις κατηγορίες των Ιστορικών αυτοκινήτων στους αγώνες Ράλλυ, σε συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 17:30.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση και η συζήτηση μεταξύ της ΕΠΑ και των αθλητών για θέματα που αφορούν στην αγωνιστική περίοδο του 2022 - και επικεντρώνονται στην κατηγορία των Ιστορικών αυτοκινήτων.

Στη συνάντηση θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν εκ των προτέρων της πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στη συνάντηση, αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία της ΟΜΑΕ, όπου θα λάβει χώρα η συνάντηση, βρίσκονται στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) στο Μαρούσι (Λ. Σπύρου Λούη 1, είσοδος ΣΤ’, επίπεδο Α').

Last modified on Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 22:16