Print this page
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 13:37

Centaurus Racing Team: Παρουσίαση νέου μονοθεσίου

Η φοιτητική ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Centaurus Racing Team παρουσίασε το Σάββατο 24 Ιουνίου το νέο της μονοθέσιο με τον κωδικό "Thireus R", σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι του Βόλου.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, για να θαυμάσει από κοντά τη νέα δημιουργία των φοιτητών. Η βραδιά κύλησε ιδανικά, ενώ στο τέλος χορηγοί, φοιτητές και η τοπική κοινωνία που παρευρέθηκε δε δίστασαν να φωτογραφίσουν τον Thireus R.

Ο Thireus R αποτελεί την εξελιγμένη εκδοχή του προηγούμενου μονοθέσιου Thireus της ομάδας, που έχει σημαντικές βελτιώσεις, που συνίστανται στην ενσωμάτωση ενός πλήρους αεροδυναμικού πακέτου, την αισθητή μείωση του βάρους και την προσθήκη μιας εξ ολοκλήρου νέας ανάρτησης.

Η ομάδα δηλώνει πλέον έτοιμη να παρευρεθεί στο διαγωνισμό της Τσεχίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 1-5 Αυγούστου και για τον οποίο, θα αναχωρήσει στις 30 Ιουλίου. Ο Thireus R θα διαγωνιστεί στην κατηγορία 1 και θα λάβει μέρος συνολικά σε 5 δυναμικά αγωνίσματα, καθένα από τα οποία έχει ως στόχο να τεστάρει τις επιδόσεις του μονοθεσίου.